مقایسه 10 فروشگاه ساز برتر ایران و جهان (امکانات + لینک دسترسی )

دوشنبه 25 دی 1402 بازار
مقایسه 10 فروشگاه ساز برتر ایران و جهان
  1. سایت ساز زرین

سایت ساز زرین

فروشگاه ساز زرین، جزء فروشگاه ساز های برتر در ایران است. این سازمان فعالیت خود را در سال 90 شروع کرده و یکی از زیر مجموعه‌های شرکت زرین پردازان پیشرو می‌باشد. شرکت فروشگاه ساز زرین توانسته با جذب افراد حرفه‌ای در امور طراحی، برنامه نویسی و دیجیتال مارکتینگ به ‌عنوان شرکتی قدرتمند. با 12 سال سابقه در ساخت سایت فروشگاهی به عنوان یکی از بهترین فروشگاه ساز های ایران قرار بگیرد.

فروشگاه ساز زرین به مشتریان خود در امور بازاریابی نیز کمک می‌کند تا بتوانند تجارت خود را به صورت اینترنتی و آنلاین ارائه و گسترش دهند، و با توجه به نیازهای تجارت افراد، سایت و اپیلیکشن های را طراحی می کنند که باب سلیقه مشتریان و صاحب برند ها باشد.

همچنین، شرکت پس از تحویل پروژه نیز، خدمات ادمینی سایت و سئو سایت را ارائه می‌کنند تا افرادی که تا کنون در بازارهای دیجیتال و آنلاین فعالیت نداشته‌اند نیز در بازارهای دیجیتال، پیشرفت و رونق کسب کار خود را مشاهده کنند.

  1. سایت Shopify

shopify

احتمالاً شما هم نام پلتفرم Shopify را شنیده و یا در شبکه‌های اجتماعی آن را مشاهده کرده‌اید.

پلتفرم Shopify به عنوان بهترین فروشگاه ساز در دنیا شناخته شده و بیش از 800000 سایت فروشگاهی قدرتمند در این پلتفرم در حال فعالیت هستند، و توانسته از زمان راه اندازی خود به درآمدی 100 میلیارد دلاری برسد.

شکل‌گیری Shopify به سال 2004، زمانی که توبی لوتکه (Tubi lutke) به عنوان یک جوان برنامه‌نویس که به تازگی به کانادا مهاجرت کرده است و در جست‌وجوی ساخت کسب‌وکاری بزرگ برای خود بود برمی‌گردد.

تا سال‌ها پیش، طراحی و ساخت سایت برای عموم بسیار سخت و دشوار بود. به همین خاطر کسی تمایلی به داشتن سایت فروشگاهی برای تجارت خود نبود. توبی و همکارانش تصمیم گرفتند تا این مشکل را برطرف کنند تا هرکسی به‌آسانی بتواند، یک فروشگاه آنلاین برای تجارت خود داشته باشد.

Shopify یک وب‌سایت مخصوص برای فروشگاه‌های آنلاین است، به این معنی که محصولات فیزیکی که درسبد خرید پردازش می‌شوند را به کسب‌وکارها ارائه می‌دهند، محصولاتی مانند انواع لوازم برقی، لوازم‌خانگی، جواهرات و کتاب را می‌توان در این پلتفرم قرار داد.

  1. سایت Zyro

zyro

سایت Zyro که در حوزه تجارت فعالیت می‌کند و از طرف کاربران، به‌شدت مورد توجه قرار گرفت است.

Zyro یک فروشگاه ساز ساده که کار با آن نیز ساده است، به شما کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، فروشگاه مدنظر خود را طراحی کنید. هزینه پایین آن نیز یکی از دلایل محبوبیت در بین کاربرانی است که در این وب‌سایت فعالیت می‌کنند.

همچنین، می‌توانید سایت فروشگاهی خود را، به‌راحتی به پلتفرم‌های دیگری مانند فیس‌بوک، اینستاگرام و آمازون و یا Google Analytics متصل و برای فروش بیشتر استفاده کنید.

  1. سایت Wix

wix

سایت Wix نیز یکی دیگر از بهترین فروشگاه سازها به حساب می‌آید. Wix دارای مجموعه‌ای از انواع قالب‌های با تم و طرح‌های مختلف با گرافیک‌های بالا است که می‌توانید به‌راحتی و بدون یک کد برنامه‌نویسی یک سایت فروشگاهی برای خود داشته باشید.

ثبت‌نام و عضویت در این سایت رایگان است و حتی در آغاز کار، به شما قالب و هاست رایگان در اختیار قرار می‌دهند. البته تمامی امکانات این سایت رایگان نیست. برای کار با پنل های حرفه‌ای و فروشگاهی، باید درسایت خریداری کنید. البته با این وجود سایت Wix یکی فروشگاه ساز عالی برای کسب‌وکارها است و دارای تنوع بالایی در قالب‌های طراحی سایت است.

  1. افزونه ووکامرس

برخلاف سایت سازه‌ای قبلی، ووکامرس یکی افزونه قدرتمند برای پلتفرم وردپرس است و بسیار محبوب است به‌طوری‌که، بیش از 6 میلیون سایت فروشگاهی از آن برای ارائه محصولات خود استفاده می‌کنند.

ووکامرس این امکان را به کاربران خود می‌دهد که بدون داشتن تخصصی بتوانند یک فروشگاه آنلاین برای خود داشته باشند.

با استفاده از افزونه ووکامرس می‌توانید محصولات خود را در سایت با مشخصات کامل قرار دهید و به فروش برسانید. از انواع قیمت‌گذاری‌ها، کد تخفیف، پیگیری محصول، سفارشات و پرداخت ها را می‌توان به‌راحتی با افزونه ووکامرس انجام داد.

همچنین، با ووکامرس می‌توانید برای محصولات خود محتوا، عکس، فیلم و یا دیدگاه مشتریان قرار دهید تا برای مشتریان، تمام جزییات محصول قابل‌مشاهده و جذاب باشند.

  1. سایت Weebly

Weebly هم فروشگاه ساز محبوبی است که برای کسانی که در تجارت الکترونیک فعالیت می‌کنند بسیار محبوب است. ساده بودن در ساخت سایت فروشگاهی باعث شده که بسیاری از کاربران بتوانند در کوتاه‌مدت، سایت خود را بسازند و از رقبای خود پیشی بگیرند. باوجود این که تعدادی از کاربران خود را از دست داده است، ولی همین دلیل ساده بودن کار با آن باعث شده، همچنان بسیاری از افراد از آن استفاده کنند.

  1. سایت Bigcartel

فعالیت این سایت به سال 2005 برمی‌گردد، سایت Bigcartel باهدف کمک به صاحب‌کارانی که به دنبال فروشگاه سازی آسان برای فروش آنلاین خود هستند ایجاد شد. Bigcartel در حال حاضر تمام ویژگی‌های لازمه برای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین را در اختیار شما قرار داده است.

با استفاده از سایت ساز Bigcartel به‌راحتی می‌توانید فروشگاه آنلاین خود، بدون داشتن مهارتی خاص را برای محصولات خود طراحی کنید.

علاوه بر این، روش قیمت‌گذاری‌ای را برای محصولات به شما پیشنهاد می‌دهد که می‌توانید از آن استفاده کنید.

  1. وردپرس

یکی از بهترین فروشگاه ساز دنیا که همگی با آن آشنا هستند، سایت وردپرس است. وردپرس محبوب‌ترین فروشگاه ساز چند سال اخیر است، که می‌توان با آن، انواع سایت خبری، وبلاگی، فروشگاهی، آموزشی، پادکست و… را طراحی کرد.

وردپرس در سال 2003 توسط مت مولنوگ (Matt Mullenweg) طراحی و عرضه شد. مدت‌ها بعد از ساخت وردپرس، به‌صورت منبع باز و رایگان در اختیار کاربران قراردادند که همین باعث محبوبیت چند برابری وردپرس شد.

با وردپرس، بدون دانش برنامه‌نویسی، می‌توان به‌آسانی، کسب‌وکار اینترنتی را برای خود طراحی کرد. البته برای کسانی که دانش برنامه‌نویسی دارند نیز، وردپرس بهترین پلتفرم برای ساخت سایت فروشگاهی با منابع زیاد، کشیو کار اینترنتی برای خود داشته باشید.

3 پزشک برتر فوق تخصص زیبایی در تهران - سال 1402

اطلاعات ضروری که قبل از لیزر موهای زائد باید بدانید!

اطلاعات ضروری که قبل از لیزر موهای زائد باید بدانید!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا