طرز تهیه بهترین سیب زمینی سرخ شده دنیا

شنبه 6 اردیبهشت 1404 آشپزی
زمینی سرخ شده آب پز

شاید همیشه فکر کنید سیب زمینی‌هایی که در رستوران‌ها می‌خورید خوشمزه‌تر از آن چیزی است که در خانه تهیه می‌کنید. این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ‌ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می‌کنن. در اینجا به شما آموزش می‌دهیم که چطور بهترین سیب زمینی سرخ شده دنیا را برای عصرانه خود درست کنید، درست مثل رستوران‌ها.


مواد لازم:

  • سیب زمینی: به میزان دل‌خواه – همین!

آموزش خلال کردن و آماده سازی

سیب زمینی را بشویید و پوست بکنید. اگر دقت کنید، روی سیب زمینی قسمت‌های سبز رنگی وجود دارد که باید آنها را از بین ببرید زیرا این قسمت‌ها برای بدن ضرر دارند و ممکن است سرطان‌زا باشند!

سیب زمینی‌ها را حلقه کنید، سعی کنید حلقه‌ها یک سایز باشند چون اندازه‌های مختلف در پخت تاثیر می‌گذارد. سپس شروع کنید به خلال کردن. همین که مشغول کار هستید، آب را بگذارید بجوشد.


نیمه پز کردن سیب زمینی

وقتی آب جوش آمد، به آن ۱ قاشق نمک اضافه کنید. البته این بستگی به مقدار سیب زمینی‌شما دارد. سیب‌ زمینی‌های خلال شده را داخل آب بریزید و بگذارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی‌خواهیم، ما سیب‌زمینی نیمه پخته می‌خواهیم.

سیب زمینی‌ها را در یک صافی بریزید و بعد روی دستمال قرار دهید تا آب آنها گرفته شود. دقت کنید که سیب زمینی کاملاً فرم خود را حفظ کرده و هنگام نصف کردن، راحت نمی‌شکند. اگر راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزد و له شود.


سرخ کردن حرفه‌ای سیب زمینی

روغن را در ماهی‌تابه داغ کنید. شعله را هم کم نکنید چون در این روش سیب زمینی باید سریع سرخ شود. بعد از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. و سپس سیب زمینی شما آماده است!

Capture 78

طرز تهیه کروستینی: 2 نوع تُست ایتالیایی خوشمزه

Capture 77

طرز تهیه سالاد انار خوشمزه برای شب یلدا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا