پیتزای اسفناج و قارچ / طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ در تابه

دوشنبه 17 آبان 1400 آشپزی
pitza esfnaj va garche

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه پیتزای اسفناج و قارچ

2-طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ

پیتزای اسفناج و قارچ

پیتزای اسفناج و قارچ با مواد اولیه مختصر و کم تهیه می شود و پیتزای خیلی خوشمزه  ای است و جز پیتزا های خوشمزه ترکی است در مواد اولیه این پیتزا پیاز و سیر هست که نباید حذف شود . در بخش آشپزی  دایان طرز تهیه  کیک پیتزا  بدون فر و مافین پیتزا  خوشمزه  پیتزا ایتالیایی خوشمزه  و پیتزا قیفی مخصوص تولد و دور همی ها   و پیتزا پپرونی  خوشمزه خانگی و سس مخصوص کف پیتزا و   دستور پخت خمیر پیتزا چند کاره  را مشاهده کنید.

 

 

پیتزا اسفناج و قارچ

پیتزای اسفناج و قارچ

 

مواد لازم برای تهیه پیتزای اسفناج و قارچ

برای ۴ نفر

  1. اسفناج :۱ کیلوگرم
  2. قارچ :4 عدد
  3. پیاز: ۱ عدد
  4. سیر له شده : ۴ حبه
  5. سس پیتزا:  ۱ قاشق غذاخوری
  6. خمیر پیتزا  یا نان پیتزا آماده  : اندازه ۲ عدد پیتزا ۲ نفر
  7. پنیر پیتزا:۳۰۰ گرم
  8. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن به مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا اسفناج و قارچ

  • برای تهیه پیتزای اسفناج و قارچ ابتدا اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به صورت متوسط خرد می کنیم. و در قابلمه مناسب ریخته . بدون روغن تفت می دهیم تا با آب خودش پخته شود و آب اسفناج جمع شود. باید آب اسفناج کاملا جمع شود و بعد از پخت کنار می گذاریم.
  • در یک تابه  روغن ریخته و پیاز نگینی را در آن تفت می دهیم تا طلایی شود  و سیر  له شده را به تابه می افزاییم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و اسفناج را به تابه اضافه می کنیم و  تفت می دهیم و موادرا کنار می گذاریم تا خنک شود.
  •  خمیر پیتزا را داخل یک تابه بزرگ که چرب شده  با دست  پهن می کنیم.
  • حالا تابه را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم تا خمیر کمی بپزد.
  • سپس ار روی شعله برداشته و روی خمیر را سس کچاب ریخته و با قاشق یک نواخت پخش می کنیم تا سس به همه جای خمیر مالیده شود.
  • در ادامه کمی پنیر  پیتزای رنده شده روی سس می پاشیم، سپس مخلوط پیاز و اسفناج را به صورت یکدست روی نان پیتزا پهن می کنیم، و دوباره روی موادپنیر پیتزای رنده شده می ریزیم
  • سپس قارچ های ورقه ای شده را روی پنیر می چینیم و مقداری آویشن روی پیتزا زده و تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم حتما از شعله بخش کن استفاده می کنیم  . ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت پیتزا  اسفناج و قارچ کافی است، پس ار 15 دقیقه پخت پیتزا را چک کنید  اگر زیر نان طلایی شده باشد پیتزای ما آماده است. چون پیتزا در تابه پخته می شود پنیر  روی پیتزا فقط آب می شود و برشته نمی شود.
baghlava

باقلوا/ طرز تهیه باقلوا یزدی خوشمزه و اصیل

kofte

کوفته / طرز تهیه 2 نوع کوفته کرمانشاهی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا