سالاد برنج / طرز تهیه سالاد برنج یونانی خوشمزه و رژیمی

شنبه 3 مهر 1400 آشپزی
سالاد برنج

سالاد برنج یونانی سالاد خوشمزه و مقوی برای ناهار و شام است و به صورت خنک سرو می شود . سالاد برنج یونانی یک سالاد سیر کننده پر از فیبر است که سریع آماده می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه  دو نوع سالاد برنج با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه سالاد برنج یونانی

  • سینه مرغ : ۴۰۰ گرم
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : 2 حبه
  • رنده پوست لیمو: ۱ عدد
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • مرزنجوش خشک شده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌قرمز خرد شده: مقداری
  • برنج یا کینوا پخته شده : ۲ پیمانه
  • گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه، دو نیم شده
  • پیاز قرمز: ۱/۲ خلال شده
  • پنیر فتا: ۱/۲ پیمانه خرد شده
  • جعفری و شوید تازه: مقداری برای تزئین

طرز تهیه

  1. برای تهیه سالاد برنج ابتدا مرغ را آماده کنید به این صورت که سینه مرغ بدون استخوان را کمی با گوشت کوب بکوبید ودر یک کیسه زیپ لاک بگذاریدو روغن زیتون، رنده پوست لیمو ترش ، آب لیموترش ، سیر له شده ، مرزنجوش، نمک، فلفل‌قرمز خرد شده یا پودر فلفل قرمز را روی سینه مرغ بریزید و خوب مخلوط کنیدو کیسه را بسته و اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت در کیسه بمانند. هر از گاهی کیسه را تکان دهید.
  2. وقتی سینه مرغ کاملا مزه دار شد ، گریل را آماده کنید یا یک ماهیتابه چدنی یا تفلون را با روغن زیتون روی حرارت بالا بگذارید. سینه مرغ را از کیسه خارج کنید و روی گریل قرار داده و به مدت ۵ دقیقه هرطرف آن را کباب کنید؛البته این زمان بستگی به ضخامت سینه مرغ دارد .سینه مرغ را خوب بپزید و سینه مرغ را از گریل یا ماهیتابه خارج کنید و اجازه دهیدکمی خنک شود و سپس سینه مرغ را به صورت اسلایس‌های ضخیم، برش بزنید و کنار بگذارید.
  3. سپس برنج یا کینوای پخته شده را در کاسه های سرو بریزید. روی آن سینه مرغ پخته شده ، گوجه گیلاسی، خیار خرد شده ، زیتون، پیاز قرمز خرد شده ، سس  (ماست خیار همراه با کمی آبلیمو) و پنیر فتا  مکعبی خرد شده بگذارید. آب یک عدد لیموترش را بگیرید و روی سالاد بریزید. سالاد را با شوید و جعفری خرد شده تزیین کنید.
  4. حال سالاد برنج  را همراه با نان چیپسی و یا بصورت ساندویچی در نان لواش سرو کنید.

برای تهیه این سالاد از برنج قهوهای هم می توان استفاده کرد.

سالاد برنج

سالاد برنج یونانی

 

مواد لازم جهت تهیه سالاد برنج قهوه ای با سبزیجات :

  • برنج قهوه ای پخته شده : ۱پیمانه
  • سیب: ۱عدد
  • پیاز : ۱عدد
  • کشمش بدون هسته : ۱پیمانه
  • نخود فرنگی پخته شده و زیتون: به مقدار دلخواه
  • فلفل دلمه ای  خرد شده به مقدار دلخواه
  • پیازچه خرد شده :به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون و روغن کنجد به مقدار دلخواه
  • گشنیز و جعفری خرد شده به مقدار دلخواه
  • عسل به مقدار لازم
  • پودر کاری هندی ،پودر فلفل قرمز ، نمک به مقدار دلخواه
سالاد برنج

سالاد برنج قهو ه ای

طرز تهیه سالاد برنج قهوه ای با سبزیجات :

  1. برای تهیه سالاد برنج  ابتدا  پیاز را ریز خرد کنید. سپس در یک تابه 1/4پیمانه روغن زیتون ریخته روی  حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود سپس  پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه ها را اضافه کنید . به این صورت که  یک یا دو قاشق غذاخوری از پودر کاری  را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید سپس به میزان دلخواه فلفل قرمز، زیره و چند قطره روغن کنجد مواد  درون تابه اضافه کنیدو مواد را از روی حرار ت بردارید.
  2. در یک کاسه بزرگ مواد سالاد را با هم مخلوط کنید ابتدا برنج قهوه ‎ای پخته شده که هنوز گرم است را با پیاز و ادویه ها مخلوط کنید. مواد را بچشید اگر لازم بود  تندی یا نمک بیشتری به مخلوط اضافه کنید.
  3.  سیب را نصف کرده و هسته های سیب را گرفته و سیب را با پوست خرد کنید.سپس گشنیز، جعفری خرد شده ،سیب خرد شده، پیازچه و فلفل دلمه‌ای خرد و نخود فرنگی  و زیتون و عسل را به برنج داخل کاسه اضافه کنید و خوب ترکیب کنید سپس میل نمایید.

طرز تهیه ژله شیشه ای با قلب های رنگی

طرز تهیه رول شکلاتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا