فرنی پسته/ طرز تهیه فرنی پسته دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان

چهارشنبه 1 اردیبهشت 1400 آشپزی
ferenye peste

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه فرنی پسته:

2-طرز تهیه فرنی پسته:

فرنی پسته

فرنی یک غذای سبک  و خوشمزه مخصوص ماه رمضان است هم برای سحری وهم برای افطار مناسب است . فرنی پسته مقوی و خوشمزه است و برای کودکان نیز بسیار مفیداست و به وعده غذایی آنها اضافه کنید . فرنی  پسته  یک دسر خوشمزه برای مهمانی ها نیز است .  با طرز تهیه فرنی پسته با ما همراه باشید . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و حلوای مرمری خوشمزه  و حلوا نسکافه ای  و حلوا کاسه شیرازی  که دسر های خوشمزه برای  ماه رمضان هستند را مشاهده کنید .

فرنی پسته

فرنی پسته

مواد لازم برای تهیه فرنی پسته:

  1. شیر :2 پیمانه
  2. گلاب : 1/3 پیمانه
  3. آرد برنج :2 قاشق غذاخوری
  4. شکر :2 قاشق غذاخوری
  5. پودر پسته :3 قاشق غذاخوری
  6. خلال پسته :برای تزیین
  7. خامه :2 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل)
  8. غنچه گل محمدی : برای تزیین

 

فرنی پسته

فرنی پسته

طرز تهیه فرنی پسته

  • برای تهیه فرنی پسته هم از آرد برنج و هم از نشاسته ذرت استفاده می کنند .
  • برای شروع کار  شیر سرد را داخل قابلمه  تفلون بریزید و  2 قاشق غذاخوری آرد برنج (  یا 1/4 پیمانه نشاسته ذرت) را  کم کم به آن اضافه کنید.
  •  مخلوط شیر و آرد برنج را با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا کاملا حل شده و گلوله نشود.
  • مخلوط شیر و آرد برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را  اضافه کنید و مرتب هم بزنید ( هم زدن نباید متوقف شود) تا کم کم فرنی پسته غلیظ شود.
  • وقتی فرنی  غلیظ شد، گلاب و پودر پسته را اضافه کنید وهم بزنید تا مواد یک دست شود.
  • فرنی نباید زیاد غلیظ شود چون هنگامی که فرنی  سرد شود غلیظ تر و سفت تر خواهد شد.
  • زمانی که فرنی پسته به غلظت مناسب  رسید،  آن را از روی حرارت بردارید.
  • فرنی پسته را در ظرف دلخواه بریزید، تزیین کرده و به صورت داغ یا سرد نوش جان کنید.
  • فرنی پسته ای هم با خلال و هم با پودر پسته قابل تهیه کردن است و تفاوت زیادی در کیفیت آن ندارد.
  • اگر فرنی را با نشاسته تهیه کردید ، بهتر است که آن را قبل از سرو، 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت و غلیظ شود.
  • برای خوشمزه تر شدن فرنی پسته ، میتوانید دو قاشق غذاخوری خامه را  پس از برداشتن  فرنی از روی حرارت، به فرنی اضافه کنید. دقت کنید  که خامه باید به دمای محیط برسد و فرنی داغی اولیه اش را از دست بدهد تا خامه بریده نشود.
  • در تهیه  فرنی پسته میتوانید به میزان دلخواه پودر نارگیل هم اضافه کنید.
halym badenjan

حلیم بادمجان خوشمزه اصفهانی

sormh ;kabab

سورمه کباب / طرز تهیه سورمه کباب خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا