فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه فرنی پسته:
فرنی پسته
فرنی یک غذای سبک و خوشمزه مخصوص ماه رمضان است هم برای سحری وهم برای افطار مناسب است . فرنی پسته مقوی و خوشمزه است و برای کودکان نیز بسیار مفیداست و به وعده غذایی آنها اضافه کنید . فرنی پسته یک دسر خوشمزه برای مهمانی ها نیز است . با طرز تهیه فرنی پسته با ما همراه باشید . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و حلوای مرمری خوشمزه و حلوا نسکافه ای و حلوا کاسه شیرازی که دسر های خوشمزه برای ماه رمضان هستند را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه فرنی پسته:
- شیر :2 پیمانه
- گلاب : 1/3 پیمانه
- آرد برنج :2 قاشق غذاخوری
- شکر :2 قاشق غذاخوری
- پودر پسته :3 قاشق غذاخوری
- خلال پسته :برای تزیین
- خامه :2 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل)
- غنچه گل محمدی : برای تزیین
طرز تهیه فرنی پسته
- برای تهیه فرنی پسته هم از آرد برنج و هم از نشاسته ذرت استفاده می کنند .
- برای شروع کار شیر سرد را داخل قابلمه تفلون بریزید و 2 قاشق غذاخوری آرد برنج ( یا 1/4 پیمانه نشاسته ذرت) را کم کم به آن اضافه کنید.
- مخلوط شیر و آرد برنج را با همزن دستی یا چنگال خوب هم بزنید تا کاملا حل شده و گلوله نشود.
- مخلوط شیر و آرد برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید ( هم زدن نباید متوقف شود) تا کم کم فرنی پسته غلیظ شود.
- وقتی فرنی غلیظ شد، گلاب و پودر پسته را اضافه کنید وهم بزنید تا مواد یک دست شود.
- فرنی نباید زیاد غلیظ شود چون هنگامی که فرنی سرد شود غلیظ تر و سفت تر خواهد شد.
- زمانی که فرنی پسته به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
- فرنی پسته را در ظرف دلخواه بریزید، تزیین کرده و به صورت داغ یا سرد نوش جان کنید.
- فرنی پسته ای هم با خلال و هم با پودر پسته قابل تهیه کردن است و تفاوت زیادی در کیفیت آن ندارد.
- اگر فرنی را با نشاسته تهیه کردید ، بهتر است که آن را قبل از سرو، 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت و غلیظ شود.
- برای خوشمزه تر شدن فرنی پسته ، میتوانید دو قاشق غذاخوری خامه را پس از برداشتن فرنی از روی حرارت، به فرنی اضافه کنید. دقت کنید که خامه باید به دمای محیط برسد و فرنی داغی اولیه اش را از دست بدهد تا خامه بریده نشود.
- در تهیه فرنی پسته میتوانید به میزان دلخواه پودر نارگیل هم اضافه کنید.
ارسال دیدگاه