پودر پیاز / طرز تهیه پودر پیاز در خانه

شنبه 21 فروردین 1400 آشپزی
podr pyaz

پودر پیاز

پودر پیاز یکی از بهترین ادویه ها برای خوش طعم  کردن غذاهاست. این ادویه بدون اینکه ظاهر غذا را تغییر دهد، عطر و طعم خاص و فوق العاده ای به غذا می دهد . در این  بخش با طرز تهیه پودر پیاز در کنار شما هستیم . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه لیمو عمانی در منزل و سس فلفل خوشمزه خانگی را مشاهده کنید

پودر پیاز

پودر پیاز

مواد لازم برای تهیه پودر پیاز

  1. پیاز سفید یا زرد  : ۵۰۰ گرم

طرز تهیه پودر پیاز

پودر پیاز بسیار پر کاربرد است و در انواع غذاهای استفاده می شود و به کبابها و کوکوها طعم بی نظیری می دهد.

  • برای تهیه پودر پیاز خانگی ابتدا پیازها را  خوب شسته و پوست می گیریم . سپس  پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم . باید پیازها را به صورت متوسط خلالی خرد کنیم، زیرا اگر خیلی درشت باشند به راحتی خشک نمی شوند  و اگر خیلی نازک باشند زود تغییر رنگ می دهند.
  • پیازهای خرد شده را داخل سینی فر می چینیم،( پیاز را  به علت جذب آلودگی جلوی افتاب خشک نمی کنیم)
  • فر را با کمترین  درجه حرارت روشن می کنیم و سینی فر را داخل فر قرار می دهیم. در این مرحله باید مراقب باشیم تا فر بیش از حد گرم نشود  چون باعث سوختن و تغییر رنگ پیاز می شود  .هر زمانی متوجه گرم شدن بیش از حد فر شدیم آنرا  خاموش می کنیم و کمی که فر خنک شد دوباره روشن می کنیم تا  پیازها به طور کامل خشک شوند.
  • پس از اینکه پیازها خشک شدند اجازه می دهیم خنک شود و سریع  آنها را در آسیاب ریخته و پودر می کنیم.چرا که که قرار دادن پیازهای خشک شده در محیط خانه باعث جذب رطوبت محیط می شود و دیگر به خوبی آسیاب نمی شوند .
  •  برای حفظ طعم و بوی پودر پیاز  حتما باید آنرا در ظرف در دار و در یخچال نگهداری کنیم.
borany kangar

بورانی کنگر /طرز تهیه ماست کنگر خوشمزه کرمانشاهی

sharbate sekanjabin

شربت سکنجبین مقوی و سنتی / طرز تهیه و خواص شربت سکنجبین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا