فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه بورانی کنگر:
بورانی کنگر
ماست کنگر در فصل بهار بسیار دلچسب و خوشمزه است با طرز تهیه ماست کنگر کرمانشاهی با ما همراه باشید ودر بخش آشپزی دایان طرز تهیه کنگر پلو با مرغ و خورش کنگر خوشمزه شیرازی و خورش کنگر کرمانشاهی و طرز تهیه چند بورانی خوشمزه را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه بورانی کنگر
- کنگر: ۵۰۰ گرم
- ماست چکیده :۲ لیوان
- مو سیر : به میزان دلخواه
- پودر سیر : 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه:½ قاشق چایخوری
- نمک :½ قاشق چایخوری
- نعنا خشک :۱ قاشق غذاخوری
- پودر آویشن :۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز :½ قاشق چایخوری
- گردوخرد شده : ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بورانی کنگر:
- برای تهیه ماست کنکر بایداز کنگر با کیفیت استفاده کنیم . ابتدا با دقت تیغ های کنگر را جدا می کنیم (حتما دستکش بپوشید) سپس کنگرهای را خرد می کنیم و کنگر خرد شده را خیس کرده و دو تا سه مرتبه به خوبی می شوییم تا گل ولای آن جدا شود .
- پس از شستشو کنگر ها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با 2 لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم کنگرها به خوبی بپزند.
- پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل تبخیر شد و کنگرها پختند، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنگر را در آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شودو کنگر خنک شود
- کنگرها خنک شده را به همراه ماست داخل یک کاسه مناسب می ریزیم
- افزودن گردو اختیاری است . پس از اضافه کردن گردوی خرد شده، پودر سیر و موسیر به کاسه اضافه می کنیم . در آخر نعناع خشک را به همراه نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پیاز را اضافه می کنیم و مواد را با قاشق خوب هم می زنیم تا یک دست شود .بورانی کنگر آماده است.
- بورانی کنگر را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا جا بیفتد و طعم بگیرد.
ارسال دیدگاه