نکات تغذیه ای درباره جوز هندی

سه‌شنبه 3 مرداد 1402 سلامت
نکات تغذیه ای درباره جوز هندی

نکات تغذیه ای درباره جوز هندی

در اینجا نظریه متخصصان را درباره  جوز هندی میخوانیم و فواید و مضرات آن را مورد بررسی قرار میدهیم ، این مقاله از سایت MSN برای شما عزیزان ترجمه شده است.

نکات بهداشتی از کارشناسان

“جوز هندی از آسیب سلولی جلوگیری می کند و از بیماری های مزمن محافظت می کند” – ماریا اف. کارزون، مدرک لیسانس در تغذیه انسان

“کمی جوز هندی را رنده کنید تا یک پانچ ضد التهابی بزرگ داشته باشید” – مایکل کولانجلو، کارشناسی ارشد علوم تغذیه (M.S.)


توصیه مقدار توسط لیویا دیکسون چن

جوز هندی در بسیاری از دستور العمل ها، از شیرین تا شور و از محصولات پخته شده تا نوشیدنی ها استفاده می شود. گزارش شده است که مصرف جوز هندی به میزان 1 تا 2 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن باعث ایجاد اثرات CNS می شود. مصرف بیش از حد سمی در دوز 5 گرمی رخ داد.


عوارض جانبی توسط Luciana M. Cherubin

جوز هندی حاوی ترکیبات میریستسین و سافرول است. هنگامی که به مقدار زیاد مصرف شوند، می توانند باعث توهم شوند.


مزایای توسط Cagla E. Kayma

جوز هندی منبع غنی آنتی اکسیدان است که به محافظت در برابر علائم پیری و شرایط جدی مانند سرطان، بیماری قلبی و بیماری کبد کمک می کند. جوز هندی سرشار از فیبر است که به حفظ سلامت دستگاه گوارش و جلوگیری از افزایش قند خون کمک می کند.


فواید توسط لوسیانا ام. کروبین

جوز هندی از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند. سرشار از آنتی اکسیدان است، ترکیباتی که از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.
جوز هندی دارای خواص ضد التهابی است. جوز هندی سرشار از مونوترپن ها است که یک ترکیب ضد التهابی است.

از کارشناسان درباره هلو بشنوید

از کارشناسان درباره هلو بشنوید

فواید دوغ برای بدن

فواید دوغ برای بدن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا