نان هندی/ طرز تهیه نان هندی خوشمزه با گشنیز و سیر

شنبه 2 اسفند 1399 آشپزی
nan hendi

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه نان هندی

2-طرز تهیه نان هندی با گشنیز

نان هندی:

تهیه نان در خانه کار سختی نیست و وقتی بوی نان در خانه می پیچد بسیار دلچسب و خوشایند است با طرز تهیه نان هندی  خوشمزه با گشنیز و سیر همراه ما باشید در بخش آشپزی دایان  طرز تهیه  نان سبزیجات و  نان مزگین و   نان آچما  و نان سیر خانگی   را در مشاهده کنید .

نان هندی

نان هندی

مواد لازم برای تهیه نان هندی

  1. آرد:۳ پیمانه
  2. کره :3 قاشق غذا خوری
  3. خمیر مایه: ۱.۵ قاشق غذا خوری
  4. آب یا شیر ولرم :۱ پیمانه
  5. ماست‏:۳ قاشق غذا خوری
  6. سیر له شده:۳ حبه
  7. گشنیز ساطوری شده:۲ قاشق غذا خوری
  8. قند:۲ حبه
  9. نمک: به مقدار لازم
  10. کره برای رو مال:به مقدار لازم

طرز تهیه نان هندی با گشنیز

  • برای تهیه نان هندی ابتدا ابتدا قندها را با آب ولرم و خمیر مایه را در ظرف مناسب مخلوط کرده و روی آن را می پوشانیم  و در محیط آشپز خانه قرار می دهیم تا پف کند و عمل آید تقریبا 10 دقیقه طول می کشد
  • آرد را 2 تا ۳ بار الك میكنیم و در ظرفی مناسب ریخته، وسط آرد را با دست باز می کنیم  سه قاشق كره، ماست، نمك و مایه عمل آمده را اضافه نموده و خمیر را ورز می‌دهیم تا  خمیر جمع شود.
  • روی خمیر را می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم یك ساعت در  محیط آشپز خانه استراحت كند.
  • سطح مورد نظر را آرد پاشی كرده و خمیر را با وردنه به شكل مثلث یا دایره و به ضخامت یك سانتی‌متر پهن می‌كنیم. برگ گشنیز و سیر را روی سطح خمیر می پاشیم  و با وردنه روی آن‌ها می‌كشیم تا در خمیز فرو روند.
  • كف تابه‌ای چدنی را كمی چرب كرده و خمیر را از سمتی كه بدون سبزی است، روی تابه داغ شده گذاشته و بعد از چند دقیقه برمی‌گردانیم تا كمی طلایی شود. پس از پختن و زمانی‌كه هنوز گرم است، مقداری كره روی نان رومال می‌کنیم.
  • می توانید  نان  هندی را در فر هم  بپزید و یك کاسه آب در فر بگذارید تا نان شما لطیف شود.
Gimeh nesar

قیمه نثار/طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و اصیل

شیرینی پادرازی / طزر تهیه شیرینی پادرازی مناسب برای عید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا