نحوه ی درست کردن پودر پیاز در خانه

چهارشنبه، ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ آشپزی
خشک کردن پیاز

برای تهیه پودر پیاز خانگی،بهتر است از  پیاز های زرد و سفید استفاده کنید.پودر پیاز در غذاها حکم ادویه و طعم دهندگی دارد به این صورت که ابتدا پیاز ها را خشک کرده سپس پودر شود .پیاز خشک را به عنوان ادویه به انواع ماهی،میگو ،انواع سوپ و کباب ها اضاف می کنیم .و در غذاهایی مثل کباب تابه ای و مایه های گوشتی که پیاز تازه باعث آب انداختنشان می شود از پودر پیاز استفاده می کنیم. همچنین از پودر پیاز برای تهیه بعضی از سس ها مثل سس کچاب خونگی، تهیه آرد سوخاری خونگی (مخصوص مرغ و ماهی)، برای طعم دار و  مزه دار کردن گوشت ها، و … هم میشه استفاده کرد.

 

نحوه خشک کردن پیاز

نکته بسیار مهم برای خشک کردن پیاز این است که زمانی که پیاز حلقه می شود عامل بسیار خوبی برای جذب میکروب و آلودگی ها به حساب می آید .توجه داشته باشید به همین علت خشک کردن در محیط باز اصلا مناسب نیست و بهتر است برای خشک کردن پیاز از فر یا ماکرو فر  استفاده کنید .

خشک کردن پیاز به وسیله فر

۱- برای سرعت دادن به روند خشک شدن پیاز ها آن ها را به صورت حلقه های باریک درآورید و در سینی فر گذارید.

۲-فر را از قبل گرم کنید (۱۴۰ درجه فارنهایت یا ۶۰ درجه سانتیگراد)این کار باعث می شود رطوبت پیازها سریع تبخیر شود و پیاز برشته نشود

۳-ورقه های پیاز را در سینی فر بچینید و در فر قراردهید

۴- ما نمی خواهیم پیاز ها بپخته شود در فر را کمی باز بگذارید

۵- هر از گاهی پیازها را چک کنید و آن ها را زیر ورو کنید زمانی که حالت چرمی گرفت خوب است میانگین زمان برای این کار ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است

۶- سپس آن های را بیرون آورده و بعد از خنک شدن می کوبیم

 

خشک کردن پیاز

 

خشک کردن پیاز به روش سنتی

روش های سنتی هم هست که می توانید پیاز ها را به آن روش خشک کنید فقط مواظب باشید که پیاز ها آلوده نشود

۱- پیازها را به صورت خیلی نازک خلال کنید

۲- مکانی که برای خشک کردن پیازها است  از نظر  آلودگی و عدم دسترسی حیوانات و حشرات  بررسی کنید و از تمیز بودن محیط مطمئن شوید

۳- چند ورقه روزنامه پهن کرده و پارچه پنبه ای مناسب روی روزنامه ها برای خشک کردن پیاز  پهن کنید

۴- حلقه های پیاز را در تمام قسمت های پارچه یکنواخت پهن کنید

۵- بهتر است روی پیاز ها را هم با یک پارچه نازک بپوشانید و در مسیر باد یا پنکه قرار دهید

۶- هر از گاهی پیاز ها را زیرو رو کنید .به این روش شاید چند روز طول بکشد تا پیاز ها خشک شود .

خشک کردن پیاز

می توانید پیاز ها را روی شوفازژ یا بخاری هم خشک کنید برای این کار حلقه های  پیاز را روی ورق آلومینیومی چیده و روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید .

نکات مهم در خشک کردن پیاز و تهیه پودر پیاز

توجه کنید که هر چه قدر دمای فر پایین تر و مدت خشک شدن بیشتر باشه پودر پیاز شما روشن تر و خوشگل تر میشن!

سعی کنید از پیاز قرمز برا تهیه پودر پیاز استفاده نکنید.

از هر یک عدد پیاز بزرگ شاید ۱ قاشق غذاخوری پودر پیاز به دست بیاد

بعد از خشک کردن پیاز اون را با آسیاب پودر کرده و در ظرف در بسته و جای خنک و خشک نگهداری کنید.

می تونید پیاز خشک را زمان استفاده پودر کنید.

 

پخت غذا با فیله مرغ

۳ طرز پخت غذا با فیله مرغ

پاستا ریگاتونی

دستور پخت پاستا ریگاتونی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا