طرز تهیه بیسکویت کره ای خوشمزه و متنوع

شنبه 13 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 39

در این مقاله، شما می توانید طرز تهیه بیسکویت کره ای را با هر طعم دیگری نیز درست کنید. به عنوان مثال، می‌توانید بیسکویت کره ای زنجبیلی، نارگیلی یا شکلاتی تهیه کنید که در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.

مواد لازم:

  • کره 200 گرم
  • پودر شکر 1 لیوان
  • اسانس وانیل 2 قاشق مرباخوری
  • هل 2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • آرد 5 لیوان

طرز تهیه :

فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه بیسکویت کره ای با طعم وانیل، کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید و وانیل را بیفزایید. اگر مایل بودید هل را در این مرحله بریزید.

آرد الک شده را با نمک الک کنید و کم کم اضافه کنید و با یک لیسک مخلوط کنید. سپس با دست ورز دهید (دقت کنید که خیلی طولانی نباید خمیرهایی پایه کره را ورز داد چون روغن می اندازند) تا خمیر شما آماده شود.

خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید. سپس با وردنه آن را باز کرده، قالب بزنید. می‌توانید از چیپس شکلاتی برای تزیین آن استفاده کنید یا آیسینگ رنگی روی آن بریزید و در مناسبت‌های مختلف پذیرایی کنید.

Capture 40

رازهای دمنوش ها: همه آنچه باید درباره دمنوش ها بدانید

Capture 38

طرز تهیه رزت سیب خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا