فواید بادام هندی برای سلامتی

سه‌شنبه 20 اردیبهشت 1401 سلامت
فواید بادام هندی

بادام هندی چیست؟

قبل از اینکه به فواید بادام هندی برای سلامتی بپردازیم، چیزی وجود دارد که باید بدانید. بادام زمینی اصلاً آجیل نیست، در واقع دانه های گیاه بادام هندی گلدار است.

درخت بادام هندی یا Anacardium occidentale یک درخت همیشه سبز استوایی است که در سال 1558 در کشور برزیل کشف شد.

امروزه بادام هندی در سرتاسر جهان رشد می کند. مانند بسیاری از آجیل ها و دانه ها، بادام هندی سرشار از مواد مغذی سالم است.

بادام زمینی میوه درخت بادام هندی است، درختی عجیب و غریب که اکنون در بسیاری از مناطق جهان ساکن است.

تصور می شود که منشاء رسمی بادام هندی برزیل باشد، اما در تاریخ هند و آسیای جنوب شرقی نیز اشاره هایی وجود دارد که بیان می کند این درخت در آب و هوای گرمسیری خود توانسته رشد کرده و رشد کند.

امروزه ما آنها را به عنوان یک میان وعده خوشمزه و رضایت بخش یا به عنوان یک ماده همه کاره در پخت و پز برای سس ها یا کره می شناسیم.

آنها در بین گیاهخواران و کسانی که رژیم غذایی گیاهی دارند بسیار محبوب هستند، زیرا بخش کوچکی از بادام هندی تقریباً به اندازه یک قسمت معادل گوشت پروتئین 2 را فراهم می کند.

با این حال، احتمالاً این واقعیت کمی شناخته شده است که بادام هندی در شکل طبیعی خود می تواند کاملاً سمی باشد و تا زمانی که برشته نشده باشد نمی توان آن را مصرف کرد.

در این مقاله، دلیل محبوبیت بادام هندی را توضیح خواهیم داد. ما در مورد فواید سلامتی مختلف، مشخصات تغذیه‌ای، هر گونه معایب و اینکه چه کسی باید از آنها اجتناب کند صحبت خواهیم کرد.

 

فواید بادام هندی

فواید بادام هندی

فواید بادام هندی برای سلامتی

بادام هندی با طیف گسترده ای از فواید سلامتی مرتبط است، از جمله:

 

ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد

افرادی که از رژیم های غذایی سرشار از آجیل، از جمله بادام هندی استفاده می کنند، نسبت به افرادی که این رژیم را مصرف نمی کنند، کمتر در معرض خطر بیماری قلبی هستند.

تصور می‌شود این به این دلیل است که بادام هندی دارای چربی‌های غیراشباع بالایی است که در برخی مطالعات با کاهش بیماری قلبی مرتبط است.

علاوه بر این، بادام هندی منبع خوبی از فیبر است و تقریباً حاوی همان پروتئینی است که مقداری معادل گوشت پخته شده است.

 

ممکن است کلسترول را کاهش دهد

به نظر می رسد بادام هندی میزان کلسترول «بد» را در بدن کاهش می دهد و میزان کلسترول «خوب» را افزایش می دهد.

این بسیار به این واقعیت مربوط می شود که بادام هندی دارای چربی اشباع نشده پایینی است، به این معنی که به طور پیش فرض زمانی که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل استفاده می شود، به کاهش کلسترول کمک می کند.

 

ممکن است قند خون را کاهش دهد

به همان دلیلی که در بالا ذکر شد، کسانی که بادام هندی را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف می کنند، ممکن است شاهد کاهش قند خون باشند.

یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که افراد مبتلا به دیابت که هر روز آجیل بادام هندی می‌خوردند نسبت به همتایان خود که مصرف نمی‌کردند، قند خون پایین‌تری داشتند.

 

حاوی آنتی اکسیدان است

مانند بسیاری از آجیل ها و دانه ها، بادام هندی مملو از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند با مبارزه با رادیکال های آزاد وارد بدن به حفظ سلامت بدن شما کمک کند.

این می تواند به کاهش التهاب کمک کند و از بدن شما برای رهایی از بیماری حمایت کند

 

ممکن است به کاهش وزن کمک کند

به عنوان یک قاعده، آجیل ها به طور کلی کالری و چربی بالایی دارند و برای کسانی که رژیم دارند کمی محدود می شوند.

با این حال، برخی تحقیقات، رژیم‌های غذایی سرشار از آجیل را با کاهش وزن و کاهش وزن کلی بدن نسبت به رژیم‌هایی که به‌کلی آنها را کنار گذاشته‌اند، مرتبط می‌دانند.

تصور می‌شود که بدن شما تنها حدود 84 درصد از کالری بادام هندی را هضم می‌کند، بنابراین تصور می‌شود که برخی از چربی‌ها به جای هضم شدن، در دیواره ترکیبی آجیل که به عنوان فیبری شناخته می‌شود، باقی می‌ماند.

 

فواید بادام هندی

فواید بادام هندی

 

افزودن آسان بادام زمینی به رژیم غذایی

بادام هندی یک میان وعده بسیار آسان، همه کاره و سالم درست می کند که می تواند به تنهایی یا به عنوان بخشی از سرخی، سوپ، سالاد یا هر غذایی که می خواهید به آن اضافه کنید، میل کنید.

آنها را می توان به صورت خام یا بو داده، بدون پوسته خورد!

اما به خاطر داشته باشید که بادام هندی نمک‌زده یا طعم‌دار می‌تواند نمک و روغن بیشتری اضافه کند، که باعث افزایش قابل توجه کالری و چربی می‌شود.

 

پروتئین موجود در بادام هندی

مانند بسیاری از همتایان آجیلی خود، بادام هندی منبع بسیار خوبی از پروتئین است، به همین دلیل است که آن را به گزینه ای محبوب برای کسانی که رژیم غذایی گیاهی دارند تبدیل می کند.

بادام هندی ساده حاوی 15.7 گرم پروتئین در هر 100 گرم است. گفته می شود که این همان تکه گوشت مرغوب با همان اندازه است.

 

فواید بادام هندی

فواید بادام هندی

عوارض مصرف زیاد بادام هندی

با وجود تمام فواید سلامتی امیدوارکننده بادام هندی، باور اینکه این دانه خوشمزه دارای جنبه های منفی است، دشوار است.

با این حال، برخی از جنبه‌های بادام هندی وجود دارد که افراد مکرر باید از آن‌ها آگاه باشند.

آجیل بادام هندی حاوی فیتات است، یک ماده ضد مغذی که می تواند تاثیر منفی بر نحوه جذب محتوای غذایی بادام هندی توسط بدن شما بگذارد.

بادام هندی در کنار خواص فراوانی که دارد سرشار از اگزالات است و زیاده روی در مصرف آن می‌تواند منجر به تجمع و کریستاله شدن اگزالات در بدن شده و عوارضی مانند سنگ کلیه و سنگ صفرا را به دنبال خواهد داشت.

بنابراین افرادی که مشکلات کلیوی یا مشکلاتی در کیسه صفرا دارند باید از مصرف بادام هندی خودداری کنند. ب

الا رفتن سطح اگزالات در بدن علاوه بر ایجاد کریستال می‌تواند موجب کاهش جذب کلسیم نیز شود. بروز واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب‌ها و غیره از عوارض بادام هندی برای افرادی است که به آن حساسیت دارند.

شما می توانید با خیس کردن بادام هندی قبل از خوردن یا تهیه غذا با آنها، کارایی این ماده ضد مغذی را کاهش دهید.

در موارد نادر، خوردن بیش از حد بادام هندی می تواند باعث ایجاد موارد زیر شود:

-نفخ

-یبوست

-افزایش وزن

-تورم مفصل

 

مدیتیشن

چگونه برای مبتدیان مدیتیشن کنیم

حجامت

حجامت/11 فواید حجامت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا