خوراک راگو / طرز تهیه خوراک راگو ساده و مقوی فرانسوی

جمعه 19 شهریور 1400 آشپزی
khorak rago

خوراک راگو یک خوراک خوشمزه و ساده فرانسوی است که در تهیه آن از سبزیجات و گوشت  استفاده می شود . در تهیه این غذا از ترکیب گوشت، هویج، لوبیا سبز و سیب‌زمینی استفاده می‌شود. اگر به دنبال غذای سالم و رژیمی هسید خوراک راگو گزینه مناسبی است . این خوراک را با گوشت مرغ و گوشت گوسفندی نیز تهیه می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه خوراک راگو با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خوراک راگو فرانسوی

  • گوشت مغز ران گوساله :۳۰۰ گرم
  • هویج :2 عدد
  • سیب‌زمینی :3 عدد
  • لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
  • پیاز:3 عدد
  • رب گوجه‌ فرنگی :1  و 1/2 قاشق غذاخوری
  • آرد:1 قاشق مربا‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
خوراک راگو

خوراک راگو

طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی، ساده و خوشمزه

  1. برای تهیه خوراک راگو ابتدا گوشت را خرد کنید و تمیز بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.
  2. سبزیجات را نیز بشویید و پوست گرفته و به اندازه دلخواه برش بزنید.
  3. قابلمه مناسب را روی شعله قرار دهید مقداری روغن درون آن بریزید. پیاز نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و سرخ کنیدبعد گوشت خرد شده را به  پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرکند سپس  لوبیا سبز، هویج خرد شده را نیز به گوشت  اضافه کنید و خوب تفت دهید  سپس ادویه ها و رب گوجه ‌فرنگی را به همراه نمک را به خوراک اضافه کنید و 2 تا 3 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1 ساعت یا بیشتر گوشت خوب بپزد
  4.  گوشت را چک کنید اگر پخته بود سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید این خوراک خوب جا بیفتد و سیب زمینی بپزد و لعاب دهد اگر لعاب خورش شما خوب نبود .آرد را با کمی روغن در یک تابه  جداگانه تفت دهید و با مقداری آب خورش مخلوط کنید تا آرد در آن حل شود و در دقایق آخر به خوراک راگو اضافه کنید. اگر مایل بودید از گوجه فرنگی نیز می توانید استفاده کنید .  خوراک راگو شما آماده است با نان یا برنج رعفرانی میل کنید.پ

نوش جان

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با نوتلا

طرز تهیه سوهان عسلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا