خوراک راگو یک خوراک خوشمزه و ساده فرانسوی است که در تهیه آن از سبزیجات و گوشت استفاده می شود . در تهیه این غذا از ترکیب گوشت، هویج، لوبیا سبز و سیبزمینی استفاده میشود. اگر به دنبال غذای سالم و رژیمی هسید خوراک راگو گزینه مناسبی است . این خوراک را با گوشت مرغ و گوشت گوسفندی نیز تهیه می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه خوراک راگو با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک راگو فرانسوی
- گوشت مغز ران گوساله :۳۰۰ گرم
- هویج :2 عدد
- سیبزمینی :3 عدد
- لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
- پیاز:3 عدد
- رب گوجه فرنگی :1 و 1/2 قاشق غذاخوری
- آرد:1 قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک راگو فرانسوی، ساده و خوشمزه
- برای تهیه خوراک راگو ابتدا گوشت را خرد کنید و تمیز بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.
- سبزیجات را نیز بشویید و پوست گرفته و به اندازه دلخواه برش بزنید.
- قابلمه مناسب را روی شعله قرار دهید مقداری روغن درون آن بریزید. پیاز نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و سرخ کنیدبعد گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرکند سپس لوبیا سبز، هویج خرد شده را نیز به گوشت اضافه کنید و خوب تفت دهید سپس ادویه ها و رب گوجه فرنگی را به همراه نمک را به خوراک اضافه کنید و 2 تا 3 لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1 ساعت یا بیشتر گوشت خوب بپزد
- گوشت را چک کنید اگر پخته بود سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید و دوباره اجازه دهید این خوراک خوب جا بیفتد و سیب زمینی بپزد و لعاب دهد اگر لعاب خورش شما خوب نبود .آرد را با کمی روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید و با مقداری آب خورش مخلوط کنید تا آرد در آن حل شود و در دقایق آخر به خوراک راگو اضافه کنید. اگر مایل بودید از گوجه فرنگی نیز می توانید استفاده کنید . خوراک راگو شما آماده است با نان یا برنج رعفرانی میل کنید.پ
نوش جان
ارسال دیدگاه