دستور پخت تارت سیب فرانسوی

شنبه 12 شهریور 1401 آشپزی
تارت سیب فرانسوی

تارت سیب فرانسوی

تارت سیب فرانسوی یکی از جذاب ترین و محبوب ترین دسر هایی است که خیلی خوشمزه بودن و در عین حال درست کردنش خیلی راحت و آسان است.

 

مواد لازم برای درست کردن خمیر تارت

125 گرم کره سرد
200 گرم آرد ساده
شکر طلایی 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد زده شده

 

 مواد لازم برای پر کردن و رویه تارت

1 ¾ کیلوگرم (حدود 12)
شکر  50 گرم
1 قاشق غذاخوری دلسترسیب (اختیاری)
25 گرم کره، ذوب شده
مربای زردآلو 3 قاشق غذاخوری
پودر قند، برای سرو (اختیاری) و دارچین

 

تارت سیب فرانسوی

تارت سیب فرانسوی

روش پخت تارت سیب فرانسوی

 

برای خمیر، ابتدا آرد سفید را دو الی سه بار الک کرده تا نا خالصی های آن جدا شود بعد کره را با آرد، شکر و کمی نمک در یک کاسه مخلوط کنید تا نرم شود. تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید، سپس به شکل دایره در بیاورید. روی آن را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه خنک کنید. به مدت دو روز سرد می ماند.

فر را روی پنکه/گاز 200/180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

شیرینی را روی یک سطح آردپاشی شده  بغلتانید و از قالب تارت فلوت دار 23 سانتیمتری بپوشانید و مقداری آویزان باقی بگذارید.

سپس یک قالب گود کمربندی را مانند تصویر با روغن مایع چرب می کنیم و خمیر مایه کیک که آماده کرده ایم را در داخل آن می ریزیم و به طور یک نواخت و یک دست در قالب پخش می کنیم.

به مدت 15 دقیقه بپزید، تا شیرینی بیسکویتی شود. خمیر های آویزان را با یک چاقوی دندانه دار جدا کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.

در همین حین، چهار عدد سیب را کنار بگذارید، سپس پوست گرفته،  خرد کنید. آنها را در یک قابلمه کم عمق با 2 قاشق غذاخوری آب، به جز 1 قاشق غذاخوری شکر و دلستر، در صورت استفاده، بریزید.

روی حرارت ملایم را به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید و در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا سیب ها به صورت پوره درآیند. مخلوط را بچشید و در صورت نیاز با شکر بیشتری شیرین کنید.

فر را با فن/گاز 210/190 درجه سانتیگراد روشن کنید

سیب های باقیمانده را پوست گرفته، و هسته آن ها را جدا کرده و نصف کنید، سپس به ورقه های یکسان برش دهید.در ظرفی پودر دار چین را به همراه شکر سفید می ریزیم و سیب ها را مزه دار می کنیم

پوره سیب را روی پایه تارت بمالید، سپس برش های سیب را به صورت دایره های منظم و متحدالمرکز بچینید و از بیرون شروع کنید. سیب ها را با برس کره بمالید، سپس رویش شکر  بپاشید و 20 تا 25 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند.

مربا زرد آلو را با 1 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. وقتی پخت تارت تمام شد، با مربا سخاوتمندانه لعاب دهید، سپس بگذارید کمی خنک شود. اگر دوست دارید گرم یا سرد و با پودر قند سرو کنید.

 

تارت سیب فرانسوی

تارت سیب فرانسوی

koko kalam borokly

کوکو/ طرز تهیه کوکو کلم بروکلی با پنیر

سوفله سیب زمینی

دستور تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا