تقویت مغز با خوراکی های سالم

پنج‌شنبه 6 خرداد 1400 سلامت
تقویت مغز

تقویت مغز با مواد‌ غذایی طبیعی

مغز از مهم‌ترین اجزای بدن انسان ها و جانوران  است و کارهای مهمی به عهده دارد. به همین دلیل است که تقویت مغز با  مصرف مواد غذایی سالم ضروری است.

برخی از  خوراکی‌های سالم‌ میتوانند باعث تقویت مغز ما شود . مخصوصا اگر  بخواهید تغذیه خود و فرزندان خود  را در فصل امتحانات بهینه کنید یا در جلسه کاری بعدی خود تیز بمانید ،با خوراکی های سالم در   رژیم غذایی روزانه خود نتیجه عالی برای تقویت مغز  می دهد.

 

اگرچه هیچ “غذای مغزی” برای محافظت در برابر اختلالات مربوط به سن مانند آلزایمر یا زوال عقل وجود ندارد ، اما با دقت در مورد آنچه می خورید بهترین شانس را برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت شناختی و خلق و خو دارید.

خوردن یک رژیم غذایی سالم و متعادل که شامل این ۶  ماده غذایی روزمره تقویت کننده مغز باشد ، می تواند به حفظ قدرت حافظه ، تمرکز و تمرکز شما کمک کند.در ادامه همراه مجله خانواده دایان باشید

۶ ماده غذایی برای تقویت قدرت مغز

 

۱-بلوبری

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

شواهد جمع آوری شده در دانشگاه تافتس در ایالات متحده نشان می دهد که مصرف بلوبری ممکن است در بهبود یا به تأخیر انداختن از دست دادن حافظه کوتاه مدت موثر باشد. آنها به طور گسترده در دسترس هستند ، اما شما می توانید با سایر میوه های قرمز تیره و بنفش ، مانند توت سیاه و سبزیجات ، مانند کلم قرمز ، به همان اثر برسید. این ترکیبات حاوی همان ترکیبات محافظتی به نام آنتوسیانین هستند.

 

۲-گوجه فرنگی

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

ممکن است از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری کند
شواهد خوبی وجود دارد که نشان می دهد لیکوپن ، یک آنتی اکسیدان قدرتمند موجود در گوجه فرنگی ، می تواند به محافظت در برابر نوع آسیب رادیکال های آزاد به سلول ها که در ایجاد زوال عقل ، به ویژه آلزایمر رخ می دهد ، کمک کند. گوجه فرنگی های پخته شده را ترجیح دهید و با کمی روغن زیتون از آن لذت ببرید تا جذب بدن و استفاده شما را بهینه کند. از دیگر غذاهای تأمین کننده این ماده و سایر عناصر غذایی گیاهی محافظ ، می توان به میوه استوایی پاپایا ، هندوانه و گریپ فروت صورتی اشاره کرد

۳- تخم مرغ

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

برخی ویتامین های گروه B – B6 ، B12 و اسید فولیک – شناخته شده است که باعث کاهش سطح ترکیبی به نام هموسیستئین در خون می شود. افزایش سطح هموسیستئین با افزایش خطر سکته مغزی ، اختلال شناختی و بیماری آلزایمر مرتبط است. مطالعه بر روی یک گروه از بیماران مسن با اختلال شناختی خفیف نشان داد که پس از دو سال مداخله با دوزهای بالای B6 ، B12 و اسید فولیک ، در مقایسه با یک زیر مجموعه درمان دارونما ، انقباض مغزی به طور قابل توجهی کمتر است.

سایر ویتامین های گروه B از جمله ویتامین های B1 ، B3 و کولین نقش مهمی در تنظیم عملکرد طبیعی مغز دارند. کولین ، که غنی از زرده تخم مرغ است ، برای ماده مغذی تقویت کننده حافظه ، استیل کولین ضروری است.

۴-دانه کدو تنبل

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

دانه کدو تنیل ممکن است حافظه را تقویت کرده و روحیه را تقویت کند
دانه کدو تنبل از بسیاری دانه های دیگر غنی تر ، این ماده معدنی ارزشمند را برای تقویت حافظه و مهارت های تفکر تأمین می کند. آنها همچنین مملو از استرس ، منیزیم ، ویتامین های گروه B و تریپتوفان ، پیش ماده شیمیایی خوب سروتونین هستند. سایر منابع غذایی مفید شامل گوشت گاو ، صدف ، نخود و آجیل از جمله بادام هندی و بادام است.

۵-کلم بروکلی

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

کلم برکلی قدرت مغز را بهبود بخشد
کلم بروکلی منبع بزرگی از ویتامین K است که به عنوان تقویت کننده عملکرد شناختی و بهبود قدرت مغز شناخته شده است. محققان گزارش داده اند که از آنجا که کلم بروکلی دارای ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است ، می تواند باعث تخریب انتقال دهنده عصبی ، استیل کولین شود ، که برای عملکرد صحیح سیستم عصبی مرکزی به آن نیاز داریم و مغز و حافظه ما را تیز نگه می دارد. سطح کم استیل کولین با آلزایمر مرتبط است. سایر گیاهان چلیپایی غنی از گلوکوزینولات شامل گل کلم ، کلم پیچ ، کلم و جوانه بروکسل هستند ، در حالی که می توانید ویتامین K را از جگر ، پنیرهای سخت و آلو خشک بدست آورید.

۶-آجیل

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

خوراکی‌هایی مقوی برای تقویت مغز

آجیل به محافظت از عملکرد سالم مغز کمک کند

مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی اپیدمیولوژی نشان می دهد که مصرف کافی ویتامین E ممکن است به جلوگیری از کاهش شناختی ، به ویژه در افراد مسن کمک کند. آجیل منبع خوبی از ویتامین E همراه با سبزیجات سبز برگ ، مارچوبه ، زیتون ، دانه ها ، تخم مرغ ، برنج قهوه ای و غلات کامل است

 

 

Zard alo

زردآلو / طرز تهیه نکتار و کمپوت زرد آلو خوش طعم و خوش رنگ

دکتر متخصص ارتوپدی

ارتوپد و دکتر متخصص ارتوپدی چیست؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا