مینی چیز کیک یک دسر جذاب و خوشمزه است که برای مهمانیها بسیار مناسب میباشد. این دسر زیبا و خوشطعم، در قالبهای کوچک درست میشود و طرفداران زیادی دارد.
در اینجا طرز تهیه سه نوع مینی چیز کیک را به شما آموزش میدهیم: مینی چیزکیک رد ولوت، مینی چیزکیک لیمویی و مینی چیزکیک کره بادام زمینی.
1-مینی چیزکیک رد ولوت
مواد لازم برای مواد چیزکیک
- پنیر خامهای: ۳۵۰ گرم
- خمیرترش: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
- رنگ غذای قرمز: ۴ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۱ عدد
برای خمیر خشک
- بیسکویت اورئو (شکلاتی کرمدار): ۱۰ عدد
- کره: ۲ قاشق غذاخوری، ذوب شده
برای تزئین
- خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه، سرد
- پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
مینی چیز کیک‘ />
طرز تهیه
- فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. قالب مینی چیزکیک را چرب کنید.
- بیسکویتها را خرد کرده و با کره مخلوط کنید. سپس در قالب بریزید و فشار دهید.
- مواد چیزکیک را با هم مخلوط کرده و در قالب بریزید.
- در فر به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
- سپس بگذارید خنک شده و با خامه زده شده تزئین کنید.
2-مینی چیزکیک لیمویی
مواد لازم برای خمیر بیسکوئیت
- شکر قهوهای: ۱ قاشق غذاخوری
- بیسکویت خشک: ۳/۴ پیمانه
- کره: ۳ قاشق غذاخوری
برای مواد چیزکیک
- خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
- پنیر خامهای: ۳۷۰ گرم
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- رنده پوست لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- کرم لیمویی خانگی: ۳/۴ پیمانه
مینی چیز کیک‘ />
طرز تهیه
- فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
- مواد خمیر را مخلوط کرده و داخل قالب فشار دهید.
- پنیر و سایر مواد را مخلوط کنید و بر روی خمیر بریزید.
- به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید و سپس سرد کرده و با خامه زده شده تزئین کنید.
3-مینی چیزکیک کره بادام زمینی
مواد لازم برای خمیر بیسکوئیت
- بیسکویت اورئو: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
برای مواد چیزکیک
- پنیر خامهای: ۳۳۰ گرم
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری
- خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
- کره بادام زمینی: ۶ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۲ عدد
- شکلات لقمهای: ۱ پیمانه
مینی چیز کیک‘ />
طرز تهیه
- فر را با حرارت ۱۶۰ درجه روشن کنید.
- بیسکویت را مخلوط کرده و در قالب فشار دهید.
- مواد چیزکیک را با هم مخلوط کنید و بر روی خمیر بریزید.
- به مدت ۱۳ دقیقه بپزید و سپس با خامه زده شده تزئین کنید.
ارسال دیدگاه