
طرز تهیه مینی چیز کیک:
مینی چیز کیک در واقع یک کیک تک نفره است که مانند چیز کیکهای دیگر انواع و طمع های زیادی دارد.
این کیک در قالب مافین و داخل قالب کاغذی یا بدون کاغذ درست میشود.
چیزکیک بخاطر تزئین ظاهر زیباتری نسبت به چیز کیکهای بزرگ دارد و برای مهمانی هم بسیار مناسب است.
1-مینی چیزکیک رد ولوت (قرمز مخملی)
مواد لازم
برای مواد چیزکیک
- پنیر خامهای: ۳۵۰ گرم
- خمیرترش: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
- رنگ غذای قرمز: ۴ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۱ عدد
برای خمیر خشک
- بیسکویت اورئو (شکلاتی کرمدار): ۱۰ عدد
- کره: ۲ قاشق غذاخوری، ذوب شده
برای تزئین
- خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه، سرد
- پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب مینی چیزکیک را کمی چرب کنید.
۲. کلوچه اورئو (بیسکویت کرمدار شکلاتی) را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید. بیسکویتهای خرد شده را داخل کاسه ریخته و کره ذوب شده را داخل آن بریزید. با استفاده از چنگال کره ذوب شده را با آن مخلوط کنید تا زمانی که همه آن با بیسکویت به طور یکسان مخلوط شود.
۳. یک قاشق غذاخوری سرپر داخل هر کدام از حفرههای داخل قالب چیزکیک مواد بیسکویتی را بریزید. با استفاده از یک لیوان باریک یا ته صاف هر وسیله دیگری آن را به پایین فشار دهید و به صورت لایهای صاف و یکدست درآورید.
۴. آن را در فر به مدت ۵ دقیقه بپزید سپس از داخل فر درآورید و دما را به ۱۶۰ درجه سلسیوس کاهش دهید.
۵. در یک کاسه با سایز متوسط، با استفاده از همزن دستی، پنیر خامهای، خامه ترش و شکر سفید را با همزن بزنید تا خوب مخلوط و صاف شود. پودر کاکائو و انیل را اضافه کنید و بهم بزنید تا با هم مخلوط شوند. رنگ غذا را افزوده و بهم بزنید. در نهایت تخممرغ را اضافه کنید و ترکیب کنید.
۶. چیزکیک را به مدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آنها سفت شود، بالاتر است. فر را خاموش کنید و چیز کیکها را داخل فر با در باز بگذارید.
۷. سپس از داخل فر درآورید و بگذارید تا حد دمای اتاق خنک شود سپس داخل یخچال بگذارید یک شب تا صبح بماند تا سرد شود.
۸. داخل کاسهای کوچک با استفاده از همزن برقی دستهدار، خامه سنگین، پودر شکر و اسانس وانیل را هم بزنید تا کاملا پف کند. مینی چیزکیک را از قالب درآورده و روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید سپس سرو کنید. میتوانید در یخچال بگذارید تا سفت شود.
2-مینی چیزکیک لیمویی
مواد لازم
خمیر بیسکوئیت
- شکر قهوهای: ۱ قاشق غذاخوری
- بیسکویت خشک: ۳/۴ پیمانه
- کره: ۳ قاشق غذاخوری
مواد چیزکیک
- خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
- پنیر خامهای: ۳۷۰ گرم
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- رنده پوست لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
- کرم لیمویی خانگی: ۳/۴ پیمانه
بیشتر بخوانید:طرز تهیه چیزکیک تمشکی مرمری
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب مافین را کاغذ بگیرید.
۲. شکر قهوهای، بیسکویت پودر شده و کره ذوب شده را داخل کاسهای با هم مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالبها فشار دهید.
۳. داخل غذاساز (با تیغه فلزی) شروع کنید به پوره کردن پنیر خامهای تا صاف و یکدست شود. شکر را افزوده و دوباره هم بزنید. خامه ترش را افزوده و باز هم بزنید تا صاف و یکدست شود. تخممرغ و رنده پوست لیمو را هم داخل آن بریزید و باز هم مخلوط کنید. این کار را میتوانید با همزن برقی هم انجام دهید.
۴. قالبها را پر کنید. به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید. بگذارید کاپکیکها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرد شوند. آنها را داخل یخچال بگذارید تا سرد شوند. قبل از سرو کردن کرم لیمویی را روی هر کدام بریزید سپس روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید. کرم لیمویی را روزهای آینده به شما یاد خواهم داد.
3-مینی چیزکیک کره بادام زمینی:
مواد لازم
خمیر بیسکوئیت
- بیسکویت اورئو: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
- کره: ۲ قاشق غذاخوری، ۴۱ گرم
مواد چیزکیک
- پنیر خامهای: ۳۳۰ گرم
- شکر: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
- آرد: ۳ قاشق غذاخوری (۲۴ گرم)
- خامه ترش: ۱/۴ پیمانه (۵۸ گرم)
- کره بادام زمینی: ۶ قاشق غذاخوری (۱۰۵ گرم)
- اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- تخممرغ: ۲ عدد
- شکلات لقمهای با مغز بادام زمینی: ۱ پیمانه
مواد خامه شکلاتی
- خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه، سرد
- پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائوی تلخ: ۲ قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- شکلات با مغز کره بادام زمینی: دو نیم طرز تهیه مینی چیز کیکشده
بیشتر بخوانید:نحوه پخت چیز کیک انجیر سیاه
طرز تهیه
۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس روشن کنید. یک قالب کاپ کیک را قالب کاغذی بگذارید.
۲. بیسکویت اورئوی پودر شده و کره ذوب شده را ذوب کنید. این مخلوط را بین قالبهای کاغذی کاپ کیک تقسیم کنید (حدود ۱ و ۱/۲ تا ۲ قاشق غذاخوری برای هر کاپ کیک) و آن را فشار دهید.
۳. این خمیر را به مدت ۸ دقیقه در فر بپزید. از فر درآورید و بگذارید خنک شود سپس بروید به دنبا ل درست کردن مواد چیزکیک.
۴. برای درست کردن مواد چیزکیک: دمای فر را به ۱۴۸ درجه کاهش دهید.
۵. داخل کاسهای بزرگ، پنیر خامهای، شکر و آرد را با همزن برقی بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند (از سرعت پایین استفاده کنید تا هوای کمتری وارد خمیر شود، چون هوا موجب ترک میشود). مواد جمع شده در لبه را به سمت پایین برانید.
۶. خامه ترش، کره بادام زمینی و اسانس وانیل را اضافه کنید. روی سرعت پایین هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
۷. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار به آرامی از لبههای کاسه بهم بزنید. به آرامی شکلات مغزدار خرد شده را داخل خمیر مخلوط کنید (با لیسک نه همزن).
۸. خمیر را بین کاپکیکها تقسیم کنید و تقریبا هر قالب را پر کنید.
۹. چیزکیک را به مدت ۱۳ دقیقه بپزید، سپس فر را خاموش کنید و داخل فر با درب بسته بگذارید بمانند.
۱۰. درب فر را کمی باز کنید و بگذارید چیزکیکها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید سپس داخل یخچال بگذارید تا به طور کامل خنک شود.
۱۱. وقتی چیزکیکها خنک شده و سفت شدند، خامه را درست کنید. خامه سنگین، پودر شکر، پودر کاکائو و وانیل را با همزن برقی بزنید؛ و روی سرعت بالا آنقدر بزنید تا کاملا کف کند و بالا بیاید.
۱۲. خامه زده شده را داخل کیسه خامه با ماسوره ستارهای بریزید و روی هر کدام از چیزکیکها را از این خامه بریزید و تزئین کنید. روی هر خامه هم یک شکلات لقمهای نصف شده بگذارید. آنها را تا موقع سرو در یخچال بگذارید.
بیشتر بخوانید:نحوه پخت چیزکیک انبه
ارسال دیدگاه