کیک ثعلب/ طرز تهیه کیک ثعلب خوشمزه و متفاوت با سس بینظیر

پنج‌شنبه 8 مهر 1400 آشپزی
kaek salab

کیک  جزء دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است و به راحتی می توان در خانه تهیه کرد و کیک ثعلب از جمله کیک های خوشمزه هست که با سس کارامل تهیه میشه .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک ثعلب با سس کارامل با ما همراه باشید .

مواد لازم برای کیک ثعلب خوشمزه با سس کارامل

  • تخم مرغ :3 عدد
  • شکر: 1 و 1/2 پیمانه
  • شیر:1 پیمانه
  • روغن زیتون: 1/2 پیمانه
  • آرد: 2 و 1/2 پیمانه
  • پودر ثعلب: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه: چند قطره

مواد لازم برای سس کارامل:

  • شکر 2 پیمانه
  •  کره :125 گرم
  • خامه 1 و 1/2 پاکت
کیک ثعلب

کیک ثعلب

طرز تهیه کیک ثعلب خوشمزه

  • برای تهیه هر کیک یا شیرینی این نکات را رعایت کنید تا کیک و  شیرینی با کیفیتی داشته باشید.
  •  حتما مواد اولیه کیک را 30 دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  • از آرد مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید و آرد را 2 تا 3 بار الک کنید تا سبک شود
  • فر را 15 دقیقه قبل از پخت کیک یا شیرینی  روشن کنید
  •   از قالب مناسب برای پخت کیک استفاده کنید
  1.  ثعلب بیشتر در تهیه بستی استفاده می شود اما امروز تهیه یک کیک را به شما آموزش می دهیم که در تهیه آن از ثعلب استفاده شده که باسس کارامل  طعم بینظیری دارد.
  2.  برای تهیه کیک ثعلب ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر در کاسه  بزرگ یا کاسه همزن بریزید و هم زن را روشن کنید و 5 تا 7 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا  مواد کرم رنگ شود.
  3. سپس  شیر و روغن زیتون ( می توانید از روغن مایع هم استفاده کنید ) را اضافه کرده ودوباره همزن را روشن کنیدتا مواد به هم  مخلوط شوند و هم زن را خاموش کنید
  4. در این مرحله نیاز به همزن نداریم  آرد و پودر ثعلب، دارچین، بکینگ پودر و آب لیمو را کم کم  به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با لیسک در یک  جهت هم می زنیم تا مایع کیک یک دست شود
  5. قالب مناسب رابرداشته و با روغن و قلم مو قالب را کامل چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید و آرد اضافه آن را خالی کنید .
  6. سپس مایه ی کیک ثعلب را داخل قالب  بریزید و چند بار قالب را روی میز  بکوبید تا هوای آن خارج شود  و قالب داخل فر از قبل روشن شده با  دمای 175درجه سانتی، به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
  7. تا  کیک ثعلب  می پزد  سس کارامل را تهیه کنید .
  8. برای تهیه سس کارامل  شکر را داخل ظرف مناسب بریزید و آن را روی شعله بسیار ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود. مدام شکر را هم بزنید تا کاراملی شود .سپس از روی حرارت بردارید و به آن کره و خامه را اضافه کنید
  9. بعد از آن که کیک ثعلب پخته شد و کمی خنک شد  سس کاراملی را روی آن بریزید و میل کنید.
  10.  نکته مهم در پخت کیک  این است که پخت کیک را بعد از  گذشتن ۳۰ دقیقه با فرو بردن یک خلال دندان داخل کیک چک کنید . اگر مواد  کیک به خلال دندان نچسبید کیک شما  آماده است. اگر کمی از مایه ی کیک به خلال دندان چسبید چند دقیقه ی دیگر کیک را بپزید.
  11. برای کیک ثعلب علاوه بر سس کارامل می توانید از پودر قند و سس شکلات بر ای تزیین نیز استفاده کنید.

 

 

کرمفیل چیست

کرمفیل چیست؟ طرز تهیه کرمفیل وانیلی خانگی ساده - مجله دایان

کوکی

کوکی/ طرز تهیه دو نوع کوکی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا