مواد لازم برای تهیه کوکوی کلم بروکلی
- کلم بروکلی کاملاً خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- سیب زمینی: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد کوچک
- زنجبیل: ۱ تکه کوچک
- پودر زردچوبه: 1/2قاشق چایخوری
- ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق چایخوری
- آرد سوخاری : ۳ قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق چای خوری
- روغن مخصوص سرخ کردن : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی خوشمزه
- برای تهیه کوکوی کلم بروکلی ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید و با گوشت کوب به خوبی له کنیدو کنار بگذارید.
- در این مرحله کلم بروکلی را بپزید.بروکلیها شسته شده را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و آبپز کنید وآبکش کنید و روی پارچه قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
- پیاز ، برگ گشنیز و زنجبیل را به صورت کاملاً ریز خرد کنید و یا همه مواد با کلم بروکلی آبپز شده در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا خرد شوند .
- حال مواد را داخل مخلوط کن را داخل یک کاسه بریزید و سیب زمینی له شده را اضافه کنید.
- همه مواد را با دست خوب با هم ترکیب کنید و نمک، فلفل، آب لیمو ترش، آرد سوخاری و ادویه گرام ماسالا را به کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- اگر مواد کوکو شل بود از آرد سوخاری بیشتری استفاده کنید.
- مایع کوکو کلم بروکلی آماده است. یک ماهیتابه تفلون را همراه با مقداری روغن روی گاز قرار دهید تا داغ شود و از مواد کوکو بردارید و در دست فرم دهید و در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید .
- نکته مهم در پخت این کوکو این است که اگر مواد کوکو انسجام نداشت از یک تخم مرغ استفاده کنید.
- کوکو کلم بروکلی را با سس قرمز یا مایونز میل کنید
ارسال دیدگاه