چکیده بیوگرافی احسان خواجه امیری
نام: احسان
نام خانوادگی: خواجه امیری
تولد : 7 آبان 1363
زاده: تهران
ملیت: ایرانی
پیشه: خواننده
سالهای فعالیت: ۱۳84–تاکنون
همسر: متاهل
مدرک تحصیلی: مهندسی کامپیوتر
احسان خواجه امیری کیست ؟
احسان خواجه امیری خواننده موسیقی پاپ در ۷ آبان ۱۳۶۳ در بیمارستان هشترودیان تهران متولد شد. او فرزند ایرج، خوانندهٔ قدیمی موسیقی سنتی ایران و فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب است.
احسان خواجهامیری، آغاز کار حرفهای خود را با ساخت موسیقی بیکلام برای یک مجموعه مستند آغاز کرد. آلبوم برجستهترین اثر او در این دوره، با نام “خاطرات زندگی” بود که به افتخار پدرش ساخته شد. وی در ۱۷ سالگی با آلبوم “من و بابا” به همراه پدرش ایرج، وارد عرصهٔ خوانندگی شد. پس از آن، در سریال “غریبانه” با ترانه “هر چی آرزوی خوبه …” شناخته شد.
آلبوم او به نام “برای اولین بار” در سال ۱۳۸۴ با فروش بیش از ۳۰۰٬۰۰۰ نسخه، موفقیت چشمگیری را کسب کرد. احسان خواجهامیری تاکنون کنسرتهای موفقی در شهرهای مختلف ایران برگزار کرده و به عنوان یک خواننده محبوب شناخته شده است.
در طول زمان، وی به آهنگسازی سریالهای معروفی مانند “میوهٔ ممنوعه” و “مثل هیچکس” پرداخته و آلبومهای متعددی منتشر کرده است. آلبوم “سلام آخر” با مضمون عاشقانه، جزء پرفروشترین آلبومهای سال قرار گرفت.
آلبومهای “یه خاطره از فردا”، “عاشقانهها” و “پاییز، تنهایی” نیز به ترتیب منتشر شدند و مخاطبان را به خود جلب کردند. در “پاییز، تنهایی”، خواجهامیری آلبوم خود را به همسر و فرزندش اختصاص داد.
هنگام اجرای تیتراژ پایانی برنامهٔ ماه عسل، وی با قطعه “بغض” به عنوان بهترین قطعهٔ سال انتخاب شد. در سال ۱۳۹۵، آلبوم “۳۰ سالگی” و در سال ۱۳۹۷ آلبوم “شهر دیوونه” منتشر شدند، که با همکاری با هنرمندان جوان و جدید، احساسات و تجربیات جدیدی به آثار او افزوده شد.
احسان خواجه امیری متولد چه سالی است ؟
احسان خواجه امیری در 7 آبان 1363 متولد شد.
احسان خواجه امیری اصالتا اهل کجاست؟
ایشان متولد شهر تهران است.
بیوگرافی احسان خواجه امیری
احسان خواجه امیری در تهران متولد شد او تک پسر فرزانه عمیمی نژاد و ایرج خواننده مشهور موسیقی سنتی می باشد و یک خواهر نیز دارد ، از سن 5 سالگی بازی با ساز ها را آغاز کرد و در سن 7 سالگی به کلاس ستنور و ویولن رفت. نواختن پیانو را نیز توسط خواهرش آموزش دید. سپس در سن 12 سالگی اولین بار برای برنامه کودک آهنگ ساخت و درسن 17 سالگی اش آلبوم من و بابا به آهنگسازی وی و خوانندگی پدرش روانه بازار شد.
معروفیت احسان خواجه امیری
آقای خواجه امیری در سال 1384 اولین آلبوم خود را منتشر کرد و در همین سال توانست اولین کنسرت خود را در کیش برگزار کند. اما اوج معروفیت او در سال 1386 با خواندن آهنگ تیتراژ سریال میوه ممنوعه بود ، این معروفیت با انتشار آلبوم سلام آخر افزایش یافت.
ازدواج احسان خواجه امیری
او در سن 20 سالگی با همسرش آشنا شد و به مدت 5 سال رابطه دوستانه با یکدیگر داشتند تا اینکه در سال 1388 با هم ازدواج کردند و در سال 1393 صاحب یک فرزند پسر شدند.
تفاوت های ایرج خواجه امیری و احسان خواجه امیری
احسان خواجه امیری متعقد است تفاوت های بسیاری با پدرش دارد ، او می گوید من بسیار حسابگر می باشم برخلاف پدرم ! آقای خواجه امیری می گوید پدرش همیشه مخالف خواننده شدن او بوده زیرا میترسیده اتفاق هایی که برای خودش افتاده است برای فرزندش نیز بیافتد و تا زمانی که در رشته مهندسی قبول نشده پدرش اجازه خوانندگی به او نمیداده است.
آلبوم های احسان خواجه امیری
- من و بابا ۱۳۸۰
- برای اولین بار ۱۳۸۴
- سلام آخر ۱۳۸۶
- فصل تازه ۱۳۸۷
- یه خاطره از فردا ۱۳۸۹
- عاشقانه ها ۱۳۹۱
- پاییز، تنهایی ۱۳۹۳
- ۳۰ سالگی ۱۳۹۵
تک آهنگ های احسان خواجه امیری
- سریال در مسیر زاینده رود (تیتراز ابتدایی [بی کلام] – خلاصم کن [ترانهٔ تیتراژ پایانی] – شادی مکن- آرزو دارم – تو بمان
- فیلم سینمایی امشب شب مهتابه (امشب شب مهتابه – تشنه می مانم – ای کاش)
- سریال مثل هیچ کس (تیتراز ابتدایی – تیتراژ پایانی – رفتی که – عاقبت عشق)
- سریال میوهٔ ممنوعه (تیتراز ابتدایی[بی کلام] – میشه خدارو حس کرد[ترانهٔ تیتراژ پایانی] – آزاد آزادم – به من مؤمن نگو – هرچه دارم از تو دارم)
- مژده بده
- تیتراژ سریال از نفس افتاده
- تیتراژ سریال لبه تاریکی
- تیتراژ سریال زیرزمین
- حلقه شادی
- بم
- میشه
- صمیمانه
- شقایق
- عاشقم من
- گوشه تنهایی
- منم میشم مثل خودت
- شِکوه
- جوان
- دوستی (از ترانه های قدیمی پدرش)
- خاتون
- بهاره
- تحویل بهار
- خواننده تیتراژ پایانی سریال مادرانه رمضان سال ۹۲
- تیتراژ سریال ماتادور سال ۹۲
- گذشته ها
- تیتراژ ویژه برنامه آب و آتش (روز آتش نشانی)
- شهادت
- پرنده (از آثار قدیمی پدرش ایرج)
- تاوان، تیتراژ سریال آوای باران سال ۹۲
- دروازه های دنیا، ترانه رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی برزیل۱۳۹۳
- نقره داغ پرنده
- بغض(تیتراژ پایانی ماه عسل ۹۴)
- درد عمیق(تیتراژسریال پریا)
- من عاشق
- آتش عطش
- با توام(تیتراژ سریال هشت و نیم دقیقه)
- من دیوانه
- قلب ساعتی
- نوش دار
افتخارات احسان خواجه امیری
- برندهٔ تندیس بهترین اجرای زندهٔ موسیقی پاپ، بخش کارشناسی(مشترکا «احسان خواجه امیری» و «محسن یگانه»)، از اولین جشنوارهٔ سالانهٔ موسیقی ما در سال ۱۳۹۱
- برندهٔ تندیس بهترین آلبوم موسیقی پاپ (برای آلبوم عاشقانه ها)، بخش کارشناسی، از اولین جشنوارهٔ سالانهٔ موسیقی ما در سال ۱۳۹۱
- برندهٔ تندیس بهترین قطعهٔ پاپ خارج از آلبوم موسیقی (برای قطعه «تاوان»)، بخش کارشناسی، از دومین جشنوارهٔ سالانهٔ موسیقی ما در سال ۱۳۹۲
- برنده جایزه مردمی بهترین ترانه تیتراژ سال (تیتراژ آوای باران) – سه ستاره- ۱۳۹۳
- برندهٔ تندیس بهترین آلبوم موسیقی پاپ (برای آلبوم پاییز، تنهایی)، بخش مردمی، از سومین جشنوارهٔ سالانهٔ موسیقیما در سال ۱۳۹۳
- برنده جایزه مردمی بهترین ترانه تیتراژ سال (تیتراژ پایانی برنامه ماه عسل) – سه ستاره- ۱۳۹۵
ارسال دیدگاه