اختلال اضطراب
هر کس در برهه ای از زمان احساس اضطراب می کند. با این حال ، به سادگی احساس اضطراب کاملاً متفاوت از احساس روزمره افراد مبتلا به اختلال اضطراب است. تعدادی از شرایط را می توان اختلالات اضطرابی نامید و همه آنها یک عامل اصلی ایجاد می کنند ، که باعث عصبی شدن ، ترس و وحشت در برخی شرایط می شود.
با این حال ، مردم اغلب اختلالات اضطرابی را به عنوان عصبی بودن ساده نادیده می گیرند. در اینجا برخی از دلایلی وجود دارد که نشان می دهد اختلالات اضطرابی می توانند بسیار جدی باشند و توجه فوری را به دنبال دارند.
اختلال اضطراب چیست
اضطراب یا اختلال اضطرابی یک بیماری روانی شایع است، بهطوریکه بیشتر زنان و میانسالان و افراد سالمند با آن مواجه هستند
اضطراب یکی از مواردی است که تقریباً هر فردی در برهه ای از زمان زندگی خود با آن روبرو می شود. می توانید از خیلی چیزها مضطرب باشید. با این حال ، گاهی اوقات ، اینها می توانند منجر به مجموعه ای پیچیده تر از مشکلات شوند ، به نام … فوبیا. جایی که فرد نسبت به یک اشیا / موقعیت به ظاهر خوش خیم دچار اضطراب می شود. به عنوان مثال ، فرد در آب ناراحت خواهد شد ، و از شنا هراس می کند ، یا یک شخص می تواند به حشرات حساسیت داشته باشد و از ترس حشرات دچار ترس و هراس شود.
انواع اختلالات اضطرابی
۱-اختلال پانیک (وحشت زدگی)
۲-بازار هراسی (آگورافوبیا)
۳-هراسهای اختصاصی یا ویژه (فوبیاها)
۴-اختلال اضطراب اجتماعی (جمعهراسی)
۵-اختلال اضطراب فراگیر (منتشر)
۶-اختلال وسواس فکری-عملی
۷-اضطراب موقعیتی
۸-اختلال اضطراب جدایی
۹-گنگی (سکوت انتخابی)
۱۰-اختلال اضطراب پس از سانحه
فوبیا چیست؟
فوبیا به عنوان ترس بیمارگونه از یک شی یا موقعیت خاص تعریف می شود. ترس مرتبط با فوبیا حسی فراتر از احساس تنفر یا ناراحتی است. فرد مبتلا به فوبیا ، بسیار فراتر از تهدیدی که ممکن است از طرف آن شی یا موقعیت بوجود آید احساس ترس می نماید .
درک اضطراب:
گاهی اوقات ، ممکن است هیچ دلیل اساسی برای اضطراب وجود نداشته باشد. گاهی اوقات ، محیط یا حوادثی که فرد در طول زندگی خود تجربه می کند ، می تواند اختلالات اضطرابی را تسریع کند. علائم اضطراب متعددی وجود دارد و برخی از آنها می توانند شامل تغییرات خلقی ، گیجی ، کاهش عزت نفس ، خستگی ، ضعف و ترس عمومی از محیط اطراف ، عدم تمرکز و احساس عمومی درماندگی باشند. الگوی خواب فرد مختل می شود و در نتیجه بی خوابی ایجاد می شود.
وی ممکن است نتواند فعالیت هایی را که قبلاً توانسته بودند انجام دهد. اضطراب گاهی اوقات باعث بالا رفتن فشار خون می شود و می تواند منجر به عوارض مربوط به قلب شود. در موارد شدید ، اضطراب می تواند منجر به افسردگی و درماندگی کامل شود ، و این می تواند منجر به تمایل به خودکشی شود.
اضطراب یکی از رایج ترین مشکلات بهداشت روان است که امروزه افراد با آن روبرو هستند. تغییر سبک زندگی ما نیز کمک زیادی به آن کرده است. زندگی مدرن شهری امروزه با ساعات طولانی کار ، رژیم غذایی ناسالم و سیگار کشیدن و نوشیدن مکرر استرس زیادی دارد ، همه اینها می تواند باعث بروز اختلالات اضطرابی شود.
مدیریت اضطراب و رفتار درست:
مدیریت اضطراب یک مرحله نیست و شامل لایه هایی از برنامه ریزی است. قسمت اصلی درمان ابتدا ارزیابی بیمار است. ابتدا باید علت اصلی اضطراب بررسی و ارزیابی شود. ضربه مربوط به آن علت خاص باید مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و فقط در این صورت است که می توان درمان فیزیکی را شروع کرد.
روانپزشک تنها در صورتی می تواند به شما کمک کند که فردی که رنج می برد بیشتر در معرض درمان باشد. دارو قطعاً م worksثر است و ضد افسردگی ، طبق توصیه پزشک ، باید شروع شود. گاهی اوقات ، تغییر شغل یا محیط می تواند در به حداقل رساندن سطح اضطراب کمک زیادی کند.
ارسال دیدگاه