کیک گاتوشا از دسته کیک های خیس محسوب میشود که بعد از پخت با سسى از خود
باشد. شما میتوانید کیک گاتوشا را ظرف ٣٠ دقيقه آماده کنید و از مهمان ها
پذیرایی کنید.
مواد لازم کیک گاتوشا:
طرز تهیه:
1. ابتداشیر و شكر رو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملا با شير حل بشه بعدپودرکاکائو و نسکافه وروغن مایع رو اضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف و يك دست بشه تقریبا ٤-٥ قاشق غذاخورى ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم
2. حالاتخم مرغارو با وانيل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم و در قالب میریزیم و در فر ١٨٠ درجه سانتى گراد که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت ٣٠-٤٠ دقيقه بعد آماده میشه.
3. بعد از ٣٠ دقيقه با سیخ چوبی چک کنید اگه مغزپخت شده خارج کنید و دقت كنيد نبايد زیادبذاریدش چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارجش کردین بذارین از دمابیفته و كاملا خنك بشه بعد سس شکلاتی غلیظ ( كه از قبل نگه داشتيم ) رو روش بدین .
4. آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن كمى با همزن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه.
ارسال دیدگاه