طرز تهیه کیک چغندر و گردو

دوشنبه 22 آذر 1400 آشپزی

کیک چغندر  بسیار خوشمزه و خوش رنگ است و کیک چغندر گرینه مناسبی برای بچه است که لبو دوست ندارند.  کیک چغندر علاوه بر خوشمزه بودن بسیار مقوی و پر خاصیت است . چغندر دارای خواص زیادی است که به آنها اشاره می کنیم .

خواص چغندر قرمز

  • چغندر سرشار از مواد مغذی مانند: آهن، منگنز، مس، پتاسیم، و منیزیم است.
  • مصرف چغندر باعث کاهش فشار خون؛
  • مصرف چغندرباعث جلوگیری از سرطان ریه، پوست می شود
  • آب چغندر از آلزایمر جلوگیری می‌کند.
  • چغندر دارای فیبر زیادی است  که به کارکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.
  • چغندر منبع غنی از فولیک اسید  و آهن است که برای مادران باردار و افراد کم خون بسیار مفید است.
  • مصرف چغند خطر ایجاد آب مروارید را کاهش می‌دهد.
  • چغندر دارای کلسیم است که استخوان‌ها و دندان‌ها را تقویت می‌کند.
  • چغندر دارای مقدار زیاد ویتامین A است که برای پوست مفید است.
  • موجب سم‌زدایی در بدن شده و به تقویت دستگاه ایمنی کمک می‌کند.

مواد لازم برای کیک چغندر و گردو

  • آرد: 300 گرم
  • شکر :230 گرم
  • روغن مایع:100 گرم
  • شیر: 100 گرم
  • وانیل :1/2 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • لبو پخته و رنده شده :1 پیمانه
  • گردو خرد شده:1/2 پیمانه
  • تخم مرغ :4 عدد
کیک چغندر

کیک چغندر

طرز تهیه کیک چغندر و گردو

  1. برای تهیه هرکیکی این نکات را رعایت کنید .
  2. مواد اولیه را نیم ساعت قبل خارج از یخچال قرار دهید.
  3. فر را 15 دقیقه قبل  روی دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  4. قالب کیک را چرب کنیدو آرد پاشی کنید یا کف قالب کیک کاغذ روغنی بندازید.
  5. از آرد مخصوص شیرینی پزی استفاده کنید و آرد را همراه با بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک کنید .
  6. برای تهیه کیک چغندر می توانید از لبوهای پخته شده استفاده کنید یا چغندر ها را خوب بشویید و ( نیاز نیست پوست آن را بگیرید) با آب و کمی شکر  بپزید و بعد از پختن چغندر آن را از داخل شهد خارج کنید و و با میکسر یا رنده پوره کنید .
  7. شهدغلیظ شده لبو  را کنار بگذارید.
  8.  یک ظرف مناسب بردارید تخم مرغ، شکر و وانیل را در آن بریزید و با همزن برقی به مدت 7 دقیقه بزنید تا مواد کرمی و کشدار شود.
  9. در این مرحله روغن مایع و شیر( شهد غلیظ شده لبو را هم استفاده کنید تا کیک شما خوش رنگ شود می توانید چند قطره رنگ خوراکی قرمز هم به شهد اضافه کنید شهد لبو هر اندازه بود همان مقدار از مقدار شیرکم کنید تا مایع کیک رقیق نشود) را به مواد تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
  10. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم 3 مرتبه الک می کنیم و به مواد اضافه کنیدبعد از اضافه کردن آرد دیگر لازم نیست از هم زن استفاده کنید چون پف کیک می خوابد  فقط  با یک لیسک مواد را در یک جهت هم بزنیدتا مایه کیک یکدست شود.
  11. در آخر پوره لبو و گردو را به موادکیک اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید .
  12. مایع کیک را داخل قالب 20 سانتی که قبلا آماده کردید بریزیدو سطح آن را صاف کنید .قالب را چند بار به آرامی روی میز کار بکوبید تا هوای آن خارج شود .
  13. سپس قالب کیک را داخل فر از قبل  گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد  به مدت 45 دقیقه قرار دهید. تا بپزد
  14. کیک لبو را بعد از پخت کامل از داخل فر خارج کنید  ( در مدت پخت کیک در فر را باز نکنید و پس از 45 دقیقه پخت کیک را با را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد کیک شما پخته در غیر این صورت 10 دقیقه دیگر اجازه دهید تا کیک بپزد)
  15.  کیک را از فر خارج کنید.کمی که کیک از حرارت افتاد کیک را از داخل قالب خارج کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شودسپس تزیین کنید. نوش جان 😋🌹
غذاهایی خوش طعم

غذاهایی خوش طعم

لقمه‌های فاهیتا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا