ژله با پاستیل

سه‌شنبه 25 آبان 1400 آشپزی
ژله با پاستیل

 ژله یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک دسر شیک برای یک میز شام زیبا است.

این بار با پاستیل و پودر ژله یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.

ژله

مواد لازم:

  • ژله آلوئه ورا     ۳ بسته
  • شیر یا بستنی وانیلی     ۲ لیوان
  • آب جوش      ۳ لیوان
  • آب سرد     ۱ لیوان
  • روغن     یک الی دو قظره برای چرب کردن قالب
  • پاستیل یا میوه های خرد شده     به مقدار لازم
  • قالب ژله     یک عدد
ژله با پاستیل

ژله با پاستیل

 طرز تهیه:

1. ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنید. باید این مخلوط را آنقدر هم بزنید تا کاملا خنک شود.

2. دو لیوان شیر (دو لیوان بستنی آب شده) را به آرامی اضافه کرده و آنقدر هم بزنید که با هم مخلوط شوند.

3. قالب ژله را با قلم مو کمی چرب کرده و مخلوط شیر و پودر ژله را درون آن بریزید.

4. قالب ژله را درون یخچال بگذارید تا ژله کامل بسته شود.

5. یک بسته ژله آلوئه ورا مانده را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.

6. با چاقو نوک تیز به آرامی ۳ یا ۴ تکه از ژله را بریده و از قالب ژله خارج کرده و درون ظرف فلزی بریزید.

7. فضاهای خالی را با میوه های فصل خرد شده و یا پاستیل پر کنید.

8. ژله آلوئه ورا را به آرامی با قاشق روی میوه ها و پاستیل ها بریزید تا کامل پر شود. سپس دوباره قالب را درون یخچال بگذارید.

9. ژله های مخلوط با شیر را روی بخار کتری مجدد گرم کنید تا کامل آب شود.

10. بعد از بسته شدن قسمت های خالی مجدد قالب را از یخچال خارج کرده و ژله آب شده مخلوط با شیر را درون قالب بریزید و مجدد درون یخچال بگذارید.

11. بعد از ۲ ساعت ژله شما اماده است و می توانید آن را درون ظرف سروتان برگردانید.

ژله 

شیرینی المانی

طرز تهیه شیرینی المانی

5 خوردنی که نباید با معده خالی مصرف شوند

ترفندهای اشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا