طرز تهیه پودینگ شکلات و گردو؛دسر خوشمزه و مقوی

سه‌شنبه 21 مرداد 1399 آشپزی

پودینگ گردو و شکلات

پودینگ یک دسر نرم محسوب می شود. شما می توانید پودینگ را جلو فرزندتان بگذارید، یک قاشق به او بدهید، و اجازه دهید خودش آن را بخورد. علاوه بر این، این دسر پر از انرژی است. می توانید به راحتی آن را برای بچه هایی که زیاد تحرک دارند و بازی می کنند درست کنید اما اگر کودک شما اضافه وزن دارد این دسر برایش مناسب نیست.

و پودینگ گردو و شکلات یکی از دسته دسر های مناسب تولد است که می توانید آن را به صورت تک نفره سرو کنید. این دسر بسیار ساده تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه  پودینگ گردو و شکلات

  • شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
  • شکلات سیاه :۲۰۰ گرم
  • شکر:۲۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ : ۳ عدد
  • خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
  • نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر گردو:۱۵۰ گرم
  • پودینگ

    پودینگ گردو و شکلات

  • طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات

  1. نشاسته ها را با مقداری شیر مخلوط کرده تا حل شوند.
  2. حال زرده تخم مرغ همراه با بقیه شیر و خامه را مخلوط کرده و به خوبی همزده وبه مواد قبلی اضافه کنید. این مواد را پس از مخلوط شدن از صافی رد کرده تا ذرات درشت آنها گرفته شود.
  3. حال باید مواد مخلوط شده را داخل قابلمه  مناسبی بریزید و شکر و شکلات را نیز به اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید.
  4. این مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آیند و به غلظت مورد نظرتان برسند.
  5. زمانیکه پودینگ شما غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و پودر گردو را به آن اضافه کنید.
  6. حالا در ظرف های سرو ریخته  و اجازه دهید کمی سرد شود و حدود ۴ ساعت آنها را داخل یخچال قرار دهید.
  7. برای  تزیین این پودینگ می توانید از خامه فرم گرفته و تکه کیک های شکلاتی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید :طرز تهیه دنت شکلاتی

طرز تهیه پلوی لیموزین فرانسوی

طرز تهیه کوبه لبنانی فینگر فود خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا