پخت استیک با سبزیجات هفت رنگ در فر – آشپزی

چهارشنبه 19 آبان 1400 آشپزی
استیک

در این مطلب طرز تهیه استیک در فر را خواهید آموخت که در کنار سبزیجاتی همانند هویج، پیاز و مارچوبه سرو می شود.

مواد لازم:

  •     ۱٫۵ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
  •     ۱ عدد هویج بزرگ
  •     ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد
  •     ۱ عدد پیاز قرمز متوسط
  •     ۱۰ ساقه مارچوبه
  •     ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۴ تا ۵ حبه سیر
  •     ۴ تا ۵ ساقه آویشن
  •     ۴۵۰ گرم گوشت استیک
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱ حبه سیر
  •     نمک و فلفل سیاه

 

طرز تهیه استیک:

1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. کف سینی فر روغن بریزید. سبزیجات را در کنار هم درون سینی بچینید. روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید.

3. حبه های سیر و ساقه های آویشن را روی سبزیجات قرار دهید.

4. سبزیجات را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پخته و نرم شوند.

5. سبزیجات پخته شده را در گوشه سینی جمع کنید. گوشت استیک را در مرکز سینی قرار دهید. روی هر دو طرف گوشت نمک و فلفل سیاه بپاشید.

6. روی آن آویشن و سیر قرار دهید.

7. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا گوشت بپزد.

8. آن را از فر خارج کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه پس از سرد شدن، آن را برش داده و با سبزیجات سرو کنید.

کوکی

کوکی فیجت اسپینر

کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ پنیری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا