پای همبرگر و سوسیس

شنبه 6 آذر 1400 آشپزی

پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید.

برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم پای همبرگر :

  •     ۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
  •     ۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
  •     ۶ عدد سوسیس کوچک

برای همبرگر :

 

  •     ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  •     ۱/۸ پیاز خرد شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
  •     ۱ قاشق غذاخوری شیر
  •     نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
  •     نمک
  •     فلفل سیاه
  •     جوزهندی
  •     کچاپ
  •     جعفری
پای همبرگر

پای همبرگر

طرز تهیه پای همبرگر :

1-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.

2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت  یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

3-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

4-سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

5-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

7- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

همبرگر شکم پر

سوپ هویج و زنجبیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا