واویشکا/ طرز تهیه واویشکا خوشمزه شمالی با گوشت مرغ و گوشت قرمز

دوشنبه 22 شهریور 1400 آشپزی
vaveshka

واویشکا غذای ساده و خوشمزه شمالی است که اصالت آن روسی است این غذا را با مرغ و گوشت و جگر یا گوشت چرخی همراه با سبزیجات مختلف تهیه می کنند .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه واویشکا خوشمزه با ما همراه باشید .

 

واویشکا

واویشکا

مواد لازم برای تهیه واویشکای مرغ

  • سینه مرغ : 1 عدد 
  • بزرگ : 1 عدد
  • فلفل دلمه ای  : نصف یک عدد
  • گوجه فرنگی  : 1 عدد
  • فلفل سبز قلمی  : 3 عدد
  • زعفران : مقداری
  • آب لیمو ترش تازه : مقداری
  • نمک ، فلفل و روغن : به میزان لازم

طرز تهیه واویشکای مرغ خوشمزه

  1.  برای تهیه واویشکا با سینه مرغ سینه مرغ را شسته و چربی های آن را بگیرید و به اندازه های 2 سانتی برش دهید .
  2. تابه ای تفلونی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود .
  3. بعد پیاز نگینی خرد شده را داخل تابه بریزید و با روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس گوشت مرغ خرد شده را اضافه کنید و تا با پیاز به خوبی سرخ شود.
  4. به مرغ سرخ شده فلفل قلمی و دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و مقداری تفت دهید.سپس گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و به همراه زعفران ، نمک و فلفل اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت مرغ با حرارت ملایم بپزد در آخر پخت آب لیمو را هم روی همه مواد بریزید و حرارت را خاموش کنید.
  5. واویشکای مرغ آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.
واویشکا

واویشکا

 طرز تهیه واویشکا با گوشت و سیب زمینی به روش شمالی

  • گوشت قرمز تکه : 250 گرم⁣
  • پیاز : 2 عدد
  • گوجه فرنگی:2 عدد⁣
  • سیب زمینی :4 عدد⁣
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غ⁣ذاخوری
  • آبغوره یا آبلیمو:2 قاشق غذاخوری⁣
  • زردچوبه:1 قاشق چای‌خوری⁣
  • نمک:1 قاشق چای‌خوری⁣
  • فلفل سیاه:1 قاشق چای‌خوری⁣
  • روغن به مقدار لازم⁣

طرز تهیه واویشکا با گوشت قرمز تکه ای به روش گیلانی

 

  1.  برای پخت واویشکا با گوشت قرمز گوشت بدون استخوان را خرد کنید و بشویید و در آبکش بریزد تا آب آن گرفته شود
  2. سپس در قابلمه مناسب  مقداری روغن بریزیدو پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید تا کمی طلایی شود سپس ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهیدسپس گوشت خرد شده ( گوسفند یا گوساله) را به پیاز اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس وسط تابه رو خالی کنید و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا خامی  رب گرفته شود سپس مواد را با رب مخلوط کنید.
  3. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوجه نرم بشه .  حالا  دو لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و درب قابلمه یا زود پز را ببندید و حدود یک ساعت زمان دهید تا گوشت کامل بپزه و واویشکا آماده بشه. اگر آب گوشت کم شد و گوشت نپخته بود مقداری آب جوش اضافه کنید تا گوشت خوب بپزد.
  4. درآخر پخت نمک رو اضافه کنید و سپس آبغوره یا آبلیمو را اضافه کنید.
  5. سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و بشویید و داخل پارچه بریزید  تا آب آن گرفته شود. سپس در تابه ای روغن ریخته تا داغ شود و  سیب زمینی‌ها رو داخل روغن سرخ کنید ومقداری نمک اضافه کنید و بعد از سرخ شدن سیب رمینی ها را در صافی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود
  6.  وقتی گوشت خوب پخت و کم آب شد آن را داخل کاسه بریزید و روی آن سیب‌زمینی سرخ شده رو بریزید و به همراه برنج یا نان سرو  کنید
  7. واویشکا را با جگر و گوشت چرخی نیز تهیه می کنند که بسیار خوشمزه است و سریع آماده می شود و غذای مناسبی برای نهار یا شام است پس این غذای خوشمزه شمالی را تهیه کنید و  از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید.

پیمانه‌ها، قاشق‌ها و کاربرد آنها در آشپزی

طرز تهیه مرغ کبابی با طعم مرکبات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا