کیک اسنیکردودل 

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی
 کیک اسنیکردودل 

 کیک اسنیکردودل

یک کیک خوشمزه و متفاوت که میتوانید از آن در مهمانی ها استفاده کنید و به عنوان صبحانه سرو کنید ! این نوع کیک جز کیک های خیس است که باید به همراه سس سرو شود

.
کیک اسنیکردودل

مواد لازم برای کیک اسنیکردودل کاراملی شور

  • آرد 2 و نیم فنجان
  • جوش شیرین 2 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • شکر 1 و سه چهارم فنجان
  • دارچین نصف ق چ
  • شیرخشک 125 گرم
  • ماست یا خامه ترش 1 فنجان
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عصاره وانیل 2 ق چ
  • کره ذوب شده نصف فنجان
 کیک اسنیکردودل 

کیک اسنیکردودل

مواد لازم برای سس کارامل

  • شکر 1 فنجان
  • کره نرم شده 8 ق غ
  • خامه پرچرب نصف فنجان
  • عصاره وانیل نصف ق چ
  • نمک
 کیک اسنیکردودل 

کیک اسنیکردودل

برای تهیه کیک

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب پانت با گنجایش 12 فنجان را چرب کرده و آرد پاشی کنید. آرد ، نمک ، جوش شیرین ، شکر و دارچین را با هم مخلوط نمایید. شیر ، ماست ، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا ترکیب شوند سپس کره ذب شده را کم کم اضافه نموده و 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. مواد خشک را اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدستی آماه شود. کیک را به مدت 40-50 دقیقه در فر بگذارید تا زمانی که اگر خلال دندانی در وسطش فروکنید خمیری به آن نچسبد.بعد از خارج کردن کیک از فر 5 دقیقه صبر کنید تا کیک از حرارت بیوفتد یا دیواره هایش شروع به جدا شدن از قالب کنند سپس کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

برای تهیه سس کارامل

شکر را روی حرارت بگذارید تا ذوب شود اگر میترسید که شکرتان بسوزد چند قطره آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به رنگ کهربایی درآید سپس کره را به آن اضافه نموده و شروع به هم زدن نمایید مراقب باشید که موقع اضافه کردن کره به شکر به صورتتان نپاشد مخلوط نمودن کره و شکر حدود 1-2 دقیقه زمان خواهد برد .ترکیب کره و شکر را از روی حرارت برداشته و در حین هم زدن خامه را به آن اضافه کنید بعد ازین که سس یکدستی شد میتوانید عصاره وانیل و نمک را به سس اضافه نموده و کاسه را حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود.نیمی از سس کاراملی را روی کیک بدهید و کمی نمک کریستالی رویش بپاشید و بقیه را در ظرف سس ریخته و هنگام سرو جلوی دست مهمان هایتان بگذارید.کیک را تا 3 روز در ظرف در بسته میتوانید در دمای اتاق نگهداری کنید.سس کاراملی اضافه را باید در یخچال نگهداری نمایید و دوباره موقع استفاده گرم نمایید.

 

نحوه پخت استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

درست کردن استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

نحوه تهیه شیرموز در خانه

نحوه تهیه شیرموز در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا