طرز تهیه کیک بلوبری

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی

طرز تهیه کیک بلوبری

یک کیک ساده با طعمی متفاوت که ان را با موس بلوبری پوشش میدهیم ! این کیک لذیذ را میتوان به عنوان عصرانه سرو کرد .این کیک ظاهر زیبایی دارد و نیاز به تزیین خاصی ندارد.

موارد لازم کیک بلوبری :

 

  • کره 225 گرم
  • وانیل يك‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر 225 گرم
  • تخم‌مرغ  4 عدد
  • آرد 300 گرم
  • بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • آرد ذرت  4 قاشق سوپخوری
  • شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
  • فیلینگ بلوبری  150 گرم
  • کرم پاتیسیر 1 پیمانه
  • خامه فرم گرفته به میزان لازم
  • بلوبری به ميزان لازم

طرز تهیه کیک بلوبری :

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با شیر، به طور یک‌درمیان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و هم بزنید.اکنون این مایه را به طور مساوی، در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، آنها را از ارتفاع دو قسمت کنید و روی هر لایه از کیک‌ها، کرم پاتیسیر بمالید و اندکی فیلینگ بلوبری بریزید.آن‌گاه لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید، روی خامه را با ایربراش رنگ کنید و با بلوبري بيارائيد.

نکته : فیلینگ بلوبری را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.برای تهیه کرم پاتیسیر؛ 250 میلی‌لیتر شیر را بجوشانید. 3 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 75 گرم شکر و یک‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

اکنون 30 گرم آرد را به آن اضافه کنید. اینک شیر داغ را به این مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. کرم را از روی حرارت بردارید. کیسه پلاستیکی را مستقیم روی کرم قرار دهید تا در هنگام استفاده رویه نبندد.

پخت چیز کیک آلبالو

۳ روش پخت چیز کیک آلبالو

چیز کیک انار

دستور تهیه دسر چیز کیک انار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا