نحوه پخت استیک با سس قارچ

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی
پخت استیک با سس قارچ

پخت استیک با سس قارچ

برای سس قارچ:

  1. یک پيمانه آب گوشت
  2. یک قاشق سوپ خوری آرد سفيد
  3. ۵۰ گرم کره
  4. ۲۵۰ گرم قارچ تازه
  5. یک پيمانه شير
  6. نمک و فلفل به اندازه کافی
پخت استیک با سس قارچ

پخت استیک با سس قارچ

برای استيک:

  • ۳ قطعه گوشت فيله یا راسته به وزن تقریبی ۲۵۰ گرم برای هر قطعه
  • دوعدد سيب زمينی متوسط
  • ۱۰۰ گرم نخود فرنگی
  • شش عدد هویج کوچک
  • ۱۵۰ گرم کره
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
پخت استیک با سس قارچ

پخت استیک با سس قارچ

طرز تهیه استیک با سس قارچ:

استيک را باید در تابه چدنی سرخ کرد و در هر نوبت یک استيک را در تابه قرار داد. قطعات گوشت را کمی ميکوبيم. دو طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته ميکنيم. هر قطعه گوشت را بطور جداگانه در روغن سرخ ميکنيم. سيب زمينيها را پوست کنده و بصورت خلال در ميآوریم. سيب زمينيها را تا زمان سرخ شدن در ظرفی حاوی آب نگه دارید تا در مجاورت هوا سياه نشود. همزمان با سرخ شدن استيکها اما در تابه ای جداگانه، سيب زمينيها را هم سرخ نمائيد. نخود فرنگی و هویج را هم در ظرفی جداگانه ميپزیم. برای تهيه سس قارج ابتدا کره را در تابه کوچکی روی حرارت ملایم آب ميکنيم. سپس آرد را بدان افزوده و آنرا کمی سرخ ميکنيم. آب گوشت را به آرامی داخل آرد ميریزیم و همچنان هم ميزنيم. آنقدر این کار را ادامه ميدهيم تا سس نرمی بدست آید. سپس شير بدان افزوده و هم ميزنيم. قارچها را شسته و در اندازه های متوسط خرد ميکنيم. بعد آنرا در کره سرخ مينمائيم و داخل سس ميریزیم و هم ميزنيم. حال استيکها در ظرف گذاشته و روی آنها سس قارچ ميریزیم و با سيب زمينی، (نخود فرنگی و هویج پخته) تزئين ميکنيم.
shiryny

طرز تهیه دو نوع شیرینی خوشمزه و پر طرفدار

طرز تهیه کیک گردویی با خامه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا