نحوه تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

دوشنبه 12 آذر 1397 آشپزی
نحوه تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

 

 سالاد سزار غذایی ایتالیایی است که به دو شیوه تهیه می‌شود. در برخی از مناطق ایتالیا این سالاد بدون سس مایونز تهیه می‌شود و در بعضی دیگر از مناطق این کشور با استفاده از سس مایونز آماده می‌گردد.
اگرچه در بسیاری از رستوران‌ها در این سالاد از زیتون و گوجه گیلاسی استفاده می‌شود، اما در شیوه اصیل از این مواد اولیه استفاده نمی‌گردد. در واقع پایه اصلی این سالاد نان تست، کاهو و مرغ است.

سالاد سزار بدون سس مایونز

به منظور تهیه این سالاد برای سه الی چهار نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
کاهو پیچ2 عدد
لیموترش4 عدد
جعفری20 شاخه
سینه مرغ300 الی 400 گرم
ماست5 فاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق غذاخوری
سرکه سفیدیک قاشق مرباخوری
روغن زیتوننصف استکان
نان تستیک بسته
پنیر پارمزان رنده شده3 قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
چند نکته:
  • میزان سرکه را می‌توانید تا یک قاشق غذاخوری افزایش دهید، اما توجه داشته باشید که سس سالاد نباید بوی سرکه بدهد؛ بنابراین سرکه سفید را به تدریج اضافه کنید.
  • ترجیحا از ماست کم چرب استفاده کنید تا کالری سالاد کمتر شود.
سالاد سزار بدون سس مایونز
دستور تهیه:
  1. اگر قطر فیله مرغ زیاد است، آن را از وسط به دو نیم یا کمی بکوبید. سینه مرغ را به چند قسمت تقسیم کنید، اما تکه‌ها باید درشت باشند.
  2. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مرغ را در آن قرار دهید.
  3. مقداری پودر سیر و فلفل سیاه به آن اضافه کنید، به طوریکه تمام تکه‌های مرغ به این ادویه‌ها آغشته شوند.
  4. زمانی که مرغ کاملا پخت، مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.
  5. دو عدد از لیموترش‌ها را آب بگیرید و به مرغ اضافه کنید. مرغ‌ها را گاهی زیرورو کنید تا اطراف آن کاملا بپزد.
  6. نان‌ها را به صورت مستطیلی به بزرگی یک بند انگشت خرد کنید.
  7. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و نان‌ها را به آن اضافه کنید. اندکی پودر سیر نیز به نان‌ها بپاشید تا طعم بگیرید. نان را آنقدر تفت دهید تا برشته شود و وقتی آن را می‌جوید ترد باشد. این مرحله را با دقت انجام دهید، زیرا در طعم نهایی این سالاد بسیار تاثیرگذار است.

    طرز تهیه سالاد سزار

  8. کاهو را خرد کنید.
  9. ساقه جعفری‌ها را جدا و جعفری را خرد کنید. جعفری را نباید ریز خرد نمایید.
  10. برای تهیه سس این سالاد، ماست، سرکه، خردل (ترجیحا تند نباشد)، آب لیموترش، اندکی نمک و مقداری پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس نصف پنیر پارمزان را نیز به آن بیفزایید.
  11. سس را روی سطح کاهو جعفری پخش کنید.
  12. مرغ را به تکه‌هایی به اندازه بند انگشت خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.
  13. تکه‌های نان را نیز روی سالاد بریزید.
  14. مابقی پنیر را نیز تا نان‌ها گرم هستند، به سالاد اضافه کنید تا نان‌ها طعم پنیر بگیرند.
سالاد سزار آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. هنگام سرو کمی سالاد را بهم بزنید تا تمام مواد طعم سس را بگیرد. اگر از ابتدا آن را بهم بزنید، نان‌های تست اندکی خمیر می‌شوند.

سالاد سزار با سس مایونز

به منظور تهیه این نوع از سالاد سزار برای دو الی سه نفر، به ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای زیر نیاز خواهید داشت.
مواد لازم
سینه مرغیک عدد
نان تست100 الی 120 گرم
کاهو پیچیک عدد
زرده تخم مرغیک عدد
سویا سسیک دوم الی یک قاشق غذاخوری
لیموترش2 عدد
روغن زیتون2 الی 3 عدد
سس مایونز2 الی 3 عدد
پنیر پارمزان رنده شده2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیربه میزان لازم
نکته:
  • در صورت تمایل می‌توانید از سس ورچستر به جای سویا سس استفاده کنید، اما طعم آن چندان با ذائقه ایرانی هماهنگ نیست.
سالاد سزار با سس مایونز

شیوه آماده سازی
  1. به شیوه‌ای که قبلا ذکر شده مرغ و نان تست را آماده کنید.
  2. کاهو را خرد کنید و در ظرف قرار دهید. نیازی نیست که کاهو را ریز خرد کنید.
  3. برای تهیه سس این سالاد، زرده تخم مرغ را بزنید تا از لختگی دربیاید. سپس به آن یک الی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سس مایونز، سویا سس، آب یک عدد لیموترش، پودر سیر، اندکی نمک و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان اضافه کند و بهم بزنید.
  4. سس را روی سطح سالاد پخش کنید.
  5. مرغ و نان را نیز روی سالاد قرار داده و تا نان‌ها گرم هستند مابقی پنیر پارمزان را اضافه کنید.
سالاد سزار اصل
دستور پخت ۳ روش فیله مرغ سوخاری خوشمزه

نحوه پخت فیله مرغ سوخاری خوشمزه به ۳ روش

دستور پخت مافین مرغ و پیازچه

دستور پخت مافین مرغ و پیازچه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا