نان موزی طعم دار؛ یک میان وعده مقوی

سه‌شنبه 5 اردیبهشت 1402 آشپزی

نان موزی طعم دار و خوشمزه

این نان موزی با کمک دارچین و جوزهندی طعم فوق العاده‌ای به سفره شما داده می‌دهد. این نان یک میان وعده مقوی و خوشمزه به حساب می‌آید. می‌توانید این نان خوشمزه را وقتی از فر خارج می‌کنید و هنوز گرم هست میل کنید هم چنین با کره طعم بسیار خوبی دارد. نان موزی را در ظرف در بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید تا رطوبتش حفظ شود.

نان موزی طعم دار و خوشمزه

نان موزی طعم دار و خوشمزه

خواص میان وعده

میان وعده، وعده‌ای است که بین وعده‌های اصلی (صبحانه، ناهار و شام) در روز مصرف می‌شود. میان وعده می‌تواند شامل میوه، تنقلات سالم، نوشیدنی‌های طبیعی و سالم، مواد غذایی با پروتئین بالا و … باشد. خواص میان وعده عبارتند از: – کاهش احساس گرسنگی و جلوگیری از خوردن زیاد در وعده‌های اصلی – حفظ سطح قند خون و کنترل وزن – تامین انرژی برای فعالیت‌های روزانه – بهبود عملکرد مغز و حافظه – حفظ سلامت دستگاه گوارش – حفظ سلامت قلب و عروق.

خواص موز برای بدن

سلامت قلبی و عروقی، بهبود بهداشت روانی، کمک به افزایش انرژی و ایمنی، پیشگیری از کم‌خونی، جلوگیری از زخم معده و همچنین جلوگیری از دیابت و کوری از ویژگی‌های مفید موز برای بدن است که شاید برای شما جالب و جدید باشد. موز با وجود مقادیر بسیار بالای پتاسیم، ویتامین‌های A و C و انواع ویتامین B و آهن، یک منبع بسیار مهم برای تامین ریز مغذی‌های مورد نیاز بدن به حساب می‌رود.

خواص موز برای بدن 

خواص موز برای بدن

مواد لازم نان موزی :

  • سه چهارم پیمانه شکر
  • مقدار کمی نمک
  • ۲ قاشق چایخوری دارچین
  • نصف قاشق چایخوری رازیانه
  • مقدار کمی جوز هندی
  • ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۳ عدد موز بسیار رسیده پوره شده
  • یک سوم پیمانه کره ذوب شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • نیم پیمانه شیر کم چرب
آماده سازی نان موزی

آماده سازی نان موزی

آماده سازی نان موزی:

دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.. قالب را نیز چرب کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه، شکر، نمک، طعم دهنده ها، بیکینگ پودر و آرد را ترکیب کنید و کنار بگذارید.در کاسه دیگری مواد باقی مانده را ترکیب کنید. مخلوط آرد را به این کاسه اضافه کرده و با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط یک دستی حاصل شود.مواد را در قالبتان بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی چاقو را در مرکز نانتان فرو می‌کنید تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید سرد شود و سپس میل کنید.

 

دستور پخت فلافل خانگی خوشمزه

دستور پخت دمپختک خوشمزه

دستور پخت دمپختک خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا