طرز تهیه میتلف گوشت

جمعه 1 مرداد 1400 آشپزی

میتلف یک نوع غذا مخلوطی ازگوشت، سبزیجات و سایر مواد خوراکی هست که با هم مخلوط شده و به صورت قالبی پخته میشوند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه میتلف گوشت خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • رب گوجه فرنگی دوقاشق غذاخوری
  • تخم مرغ  4 عدد
  • جعفری خرد شده 2-3 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری
  • شیر  1/2 پیمانه
  • آرد 0/5 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده 750 گرم

طرز تهیه:

زرده وسفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. آرد را در شیر حل نموده سپس نمک جعفری فلفل پیاز را به مایه اضافه کرده وسپس زرده وگوشت را اضافه می کنیم.

سفیده را جداگانه با همزن برقی زده تا پف کند وبه مایه گوشت اضافه می کنیم.کف قالب را چرب کرده ومقداری آرد سوخاری می پاشیم.ومایه را داخل قالب ریخته.

وبرای اینکه ته ظرف نسوزد آن را در ظرف بزرگ آب قرار داده وبطریق بن ماری آنرا می پزیم.(این غذا باید داخل فر با بخار آب پخته شود)

قالب را در فر 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 1 ساعت قرار میدهیم.

طرز تهیه خورش قورمه سبزیِ تبریزی

طرز تهیه سوپ سرماخوردگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا