طرز تهیه دیپ سیخی راویولی

جمعه 1 مرداد 1400 آشپزی

طرز تهیه دیپ سیخی راویولی یک پیش غذای خوشمزه است که بیشتر در مهمانی ها یا جشن تولدها استفاده می شود.

مواد لازم:

  • روغن مایع  1 لیتر
  • آرد  1 فنجان
  • تخم مرغ  2 عدد
  • خرده نان  1 فنجان
  • پنیر پارمسان رنده شده  نصف فنجان
  • اورگانو خشک   2 ق غ
  • ریحان خشک  2 ق غ
  • آویشن خشک  1 ق س
  • پودر سیر 2 ق چ
  • نمک 1 ق چ
  • فلفل نصف ق چ
  • خمیر راویولی

مواد لازم برای خمیر راویولی :
 

  • زرده ی تخم مرغ 4 عدد
  • سفیده ی تخم مرغ 1عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • شیر پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
  • نمک  یک سوم قاشق غذاخوری

 طرز تهیه:

برای خمیر زرده و سفیده  را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید.

روغن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.آرد را در یک ظرف و تخم مرغ های هم زده را هم در یک ظرف دیگر قرار دهید.در ظرف سوم  مخلوط خرده نان ، یک چهارم فنجان پنیر پارمسان ، پونه ، ریحان ، آویشن ، پودر سیر ، نمک و فلفل را قرار دهید.راویولی را در ظرف آرد بگردانید و تکان دهید تا آرد اضافه اش جدا شد سپس داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل مخلوط نان بزنید و به سیخ چوبی بکشید. و حدود 4-5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید .

سپس روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغ اضافیشان کشیده شود سپس برای سرو رویشان پنیر پارمسان پاشیده و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.

روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات

طرز تهیه خورش قورمه سبزیِ تبریزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا