طرز تهیه کیک خانگی با طعم موز و گردو – دایان

جمعه 1 مرداد 1400 آشپزی

در این روزهای سرد پاییزی پخت یک کیک خانگی خیلی می چسبد. طرز تهیه کیک خانگی با طعم موز و گردو را درست کنید و قبل از اینکه سرد شود با یک نوشیدنی داغ آن را میل کنید.

مواد اولیه:

  • روغن مایع (ترجیحاً روغن زیتون) نصف پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده) 2 عدد
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • آرد سفید 2 پیمانه
  • وانیل 1/4 ق.چ
  • موز (پوره یا رنده شده) 1 عدد
  • شکر 1 پیمانه
  • گردو (خرد شده) به میزان لازم


طرز تهیه:

تخم مرغ هارا همراه شکر در ظرف جداگانه میزنیم تا حجم آن دوبرابر شود وکرم رنگ وکشدار شود.بعد که خوب با همزن ، هم زدید..روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.موزهای پوره شده را به همرا وانیل به مخلوط اضافه میکنیم…و با هم زن دوباره کمی آنها را مخلوط میکنیم.

آرد را جدا گانه به همراه بکینگ پودر 3بار الک میکنیم.آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم وهربار که مقداری آرد به مواد اضافه میکنیم کمی هم شیر میریزیم وهمراه آرد (با لیسک) آرام آرام هم میزنیم.گردو را از قبل خورد کرده وبه مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید.. ودر آخر آن را با مواد مخلوط کنید..(میتوانید یک لایه مواد را در قالب ریخته مقداری گردو را بپاشید وبعد بقیه مداد را روی آن بریزید)

ظرف را چرب کنید و ترجیحاً با کاغذ روغنی بپوشانید.. مواد را در آن ریخته ودر فر با درجه 180 درجه سانتی گراد به مدت 30-40 دقیقه برای پخت بگذارید.

نکات:

حتما قبل از آغاز کارتان فر را با درجه 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.تمام مراحل را با سرعت انجام دهید زیرا مکث طولانی مدت ،حالت طبیعی مواد را خراب میکند.همه مواد هم دمای محیط باشند.

طرز تهیه کیک بادام

روش تهیه چغندر تفت داده با سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا