جعفری پلو / طرز تهیه جعفری پلوی خوشمزه و مقوی با گوشت مرغ

سه‌شنبه 2 شهریور 1400 آشپزی
jafary polo

جعفری پلو از جمله پلوهای معطر و پر خاصیت است و اگر دوست دارید یک غذای جدید به منوی غذای خانواده اضافه کنید جعفری پلو گزینه مناسبی است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه جعفری پلو با مرغ و سبزیجات با ما همراه باشید.

خواص جعفری تازه

جعفری از جمله سبزیجات خوشمزه و پر خاصیت است که کمتر مصرف می شود  می توانید این سبزی پرخاصیت  را به صورت خام یا  پخته  استفاده کنید  چرا که ویتامین C آن بیش از سه برابر مقدار ویتامین سی پرتقال است. جعفری  غنی از مواد مغذی ضروری دیگر نظیر ویتامین K  ویتامین A، آهن، مس و اسید فولیک است. به این ترتیب، جعفری دو برابر  اسفناج  آهن دارد.  شما با مصرف جعفری کم خونی خود را می توانید درمان کنید و سیستم ایمنی خود را قوی کنید

جعفری پلو

جعفری پلو با سبزیجات

مواد لازم برای تهیه جعفری پلو با مرغ و سبزیجات

  • فیله مرغ یا سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • جعفری خرد شده :  ۱ پیمانه
  • کره :۱ قاشق غذا خوری
  • هویج: ۱ عدد
  • نخود فرنگی :۱/۲ پیمانه
  • ذرت :۱/۳ پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه جعفری پلو زعفرانی با مرغ و سبزیجات

  1.  برای تهیه جعفری پلو از فیله مرغ یا سینه مرغ  بدون استخوان استفاده کنید . اگر از فیله مرغ استفاده کنید در مدت زمان کمتری می پزد.
  2. برنج را به مدت 2 تا 3 ساعت خیس کنید.
  3.  فیله مرغ را نواری برش بزنید و کمی با نمک و زعفران مزه دار کنید .
  4. سپس یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد کنید یا رنده  بزنید و داخل تابه بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی آب پیاز گرفته شد یک قاشق غذا خوری کره  یا روغن مایع اضافه کنید وتفت دهید سپس کمی زرد چوبه اضافه کنیدو بعد فیله مرغ را اضافه کنید و تفت دهید و ادویه ها را اضاف کرده و درب تابه را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید تا فیله مرغ بپزد اگر از سینه مرغ استفاده کردید کمی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.
  5. تا فیله ها می پزد جعفری های پاک شده و شسته شده  را خرد کنید و به مرغ در حال پخت اضافه کنید و کمی تفت دهید نباید جعفری را زیاد تفت داد .شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.
  6. در این مرحله  سبزیجات را بپزید.  یک تابه برداشته و  هویج نگینی خرد شده را داخل آن  بریزید و نخود فرنگی  و ذرت را اضافه کنید و نصف  پیمانه آب مرغ یا استاک مرغ را به سبزیجات اضافه کنید  و کمی زعفران و کره و نمک( در ریختن نمک دقت کنید جون به مرغ هم نمک اضافه کردید )و اجازه دهید تا سبزیجات بپزند و به روغن بیفتد .
  7.  در قابلمه مناسب آب را به جوش بیاورید و برنج را با کمی نمک به آب جوش اضافه کنیدو بسته به نوع برنج آن را آبکش کنید
  8.  کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتان  را بندازید . سپس کمی برنج ریخته و از مخلوط مرغ و سبزیجات روی برنج بریزید همین طور لایه ها را تکرار کنید تا مواد و برنج تمام شود سپس روی برنج  زعفران  دم کرده بریزید و جعفری پلو را به مدت ۴۰ دقیقه دم کنید.بعد از پخت جعفری پلو آن را در دیس سرو کنید و با زرشک و خلالها تزیین کنید . نوش جان

طرز تهیه کاپ کیک قلبی شکلاتی

اورفا کباب

کباب ترکی / طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه و ساده با گوشت چرخی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا