مرغ عسلی جزءغذاهای فوری است که بسیار خوشمزه است برای تهیه آن از سینه مرغ یا فیله مرغ استفاده می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مرغ عسلی فوری با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه فاهیتای مرغ و طرز تهیه چند غذای خوشمزه با مرغ چرخ شده را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه مرغ عسلی فوری
- سینه مرغ بدون استخوان: نیم کیلو
- پودر سوخاری: 2/3پیمانه
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
- مواد لازم برای سس عسل و کنجد
- روغن کنجدیا روغن مایع : یک تا دو قاشق غذاخوری
- سیر له شده : دو حبه
- عسل: 1/3پیمانه
- سس سویای ملایم: یکسوم پیمانه
- عصاره مرغ : 1/2پیمانه
- نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
- آب: دو قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه: یک قاشق چایخوری
- رب فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
- سرکه سفید: یکچهارم پیمانه
- شکر قهوهای: یکچهارم پیمانه
- کنجد برشته: دو قاشق غذاخوری
مرغ عسلی
طرز تهیه مرغ عسلی فوری
- برای تهیه مرغ عسلی سینه یا فیله مرغ را تمیز کنید و پوست و استخوان آن را جدا کنید .سپس سینه مرغ را با چاقوی تیر به اندازه سه تا چهار سانتی خرد کنید و با مقداری نمک و فلفل سیاه تازه آسیابشده مزهدار کنید و اجازه دهید 1 ساعت در یخچال استراحت کند
- تکههای مرغ مزه دار شده را در پودر سوخاری بغلطانید و در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینیدکمی روغن روی تکه های مرغ اسپری کنید .
- سینه مرغ را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- در این مرحله سس مرغ عسلی را تهیه کنید . مقداری روغن مایه یا روغن کنجد در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهیدرب فلفل قرمز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. بعد سیر له شده و زنجبیل رندهشده را اضافه کنید و تفت دهید بلافاصله عصاره مرغ یا آب اضافه کنید.
- در این مرحله سس سویا و عسل را اضافه کنید وهم بزنید .
- سرکه و شکر قهوهای را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شودو اجازه دهید سس بجوشد.
- نشاسته ذرت حل شده در دو قاشق آب را به موادسس اضافه کنیدو مدام هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد حال سس را از روی حرارت بردارید.
- بعد از 30 دقیقه تکه های مرغ را از فر خارج کنید، و در ظرف گودی بریزد و سس آمادهشده را روی آن بریزید و زیرو رو کنید تا سس به همه جای تکه ای مرغ برسد .
- حال مرغ عسلی در ظرف مناسب سرو کنید و کمی کنجد برشته روی آن بریزید.
- مرغ سوخاری را با پوره سیب زمینی و سالاد میل کنید.
- می توانید این غذا را در تابه هم تهیه کنید و به این صورت که مرغ مزه دار شده را در آرد سوخاری بغلتانیدو در روغن سرخ کنید و و از تابه خارج کنید .سپس سس را به آن اضافه کنید.
ارسال دیدگاه