طرز تهیه مرغ عسلی با سس خوشمزه

دوشنبه 27 دی 1400 آشپزی
morge asaly

مرغ عسلی جزءغذاهای فوری است که بسیار خوشمزه است برای تهیه آن از سینه مرغ یا فیله مرغ استفاده می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مرغ عسلی فوری با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه فاهیتای مرغ و طرز تهیه چند غذای خوشمزه با مرغ چرخ شده را مشاهده کنید

 

مواد لازم برای تهیه مرغ عسلی فوری

  • سینه مرغ بدون استخوان: نیم کیلو
  • پودر سوخاری: 2/3پیمانه
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • مواد لازم برای سس عسل و کنجد
  • روغن کنجدیا روغن مایع : یک تا دو قاشق غذاخوری
  • سیر له شده : دو حبه
  • عسل: 1/3پیمانه
  • سس سویای ملایم: یک‌سوم پیمانه
  • عصاره مرغ : 1/2پیمانه
  • نشاسته ذرت: دو قاشق غذاخوری
  • آب: دو قاشق غذاخوری
  • زنجبیل تازه: یک قاشق چایخوری
  • رب فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
  • سرکه سفید: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: یک‌چهارم پیمانه
  • کنجد برشته: دو قاشق غذاخوری

 

مرغ عسلی

مرغ عسلی

 

طرز تهیه مرغ عسلی فوری

  1. برای تهیه مرغ عسلی سینه یا فیله مرغ را تمیز کنید و پوست و استخوان آن را جدا کنید .سپس سینه مرغ را  با چاقوی تیر به اندازه سه تا چهار سانتی خرد کنید و با مقداری نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده مزه‌دار کنید و اجازه دهید 1 ساعت در یخچال استراحت کند
  2. تکه‌های مرغ  مزه دار شده را در پودر سوخاری بغلطانید و در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینیدکمی روغن روی تکه های مرغ اسپری کنید .
  3. سینه مرغ را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  4.  در این مرحله سس مرغ عسلی را تهیه کنید . مقداری روغن مایه یا روغن کنجد در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهیدرب فلفل قرمز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید. بعد سیر له شده و زنجبیل رنده‌شده را اضافه کنید و تفت دهید بلافاصله عصاره مرغ یا آب اضافه کنید.
  5. در این مرحله سس سویا و عسل را اضافه کنید وهم بزنید .
  6. سرکه و شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب شودو اجازه دهید سس بجوشد.
  7. نشاسته ذرت حل شده در دو قاشق آب را به موادسس اضافه کنیدو مدام هم بزنید تا سس به غلظت مناسب برسد حال سس را از روی حرارت بردارید.
  8. بعد از 30 دقیقه تکه های مرغ را از فر خارج کنید، و در ظرف گودی بریزد  و سس آماده‌شده را روی آن بریزید و زیرو رو کنید تا سس به همه جای تکه ای مرغ برسد .
  9. حال مرغ عسلی در ظرف مناسب سرو کنید و کمی کنجد برشته روی آن بریزید.
  10. مرغ سوخاری را با پوره سیب زمینی و سالاد میل کنید.
  11. می توانید این غذا را در تابه هم تهیه کنید و به این صورت که مرغ مزه دار شده را در آرد سوخاری  بغلتانیدو در روغن  سرخ کنید و و از تابه خارج کنید .سپس سس را به آن اضافه کنید.
koko kalam borekly

کوکو/ طرز تهیه کوکو کلم بروکلی

koreshe alo geshniz

طرز تهیه خورش آلو گشنیز جنوبی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا