خورش کاری / طرز تهیه خورش کاری تایلندی خوشمزه با سبزیجات

سه‌شنبه 12 اسفند 1399 آشپزی
khorshe kari sabzijat

فهرست مطالب

1-مواد لازم برای تهیه‌ خورش کاری تایلندی

2-طرز تهیه‌ خورش کاری تایلندی

خورش کاری

خورش کاری را بار مرغ تهیه می کنند اما در اینجا طرز تهیه خورش کاری با سبزیجات را به شما آموزش می دهیم که غذای مناسبی برای گیاه خوران است  در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خوراک بامیه بدون گوشت  و کوکوی کدو سبز رژیمی و خوراک مرغ با سس قارچ  را ببینید.

مواد لازم برای تهیه‌ خورش کاری تایلندی

  1. سیب‌زمینی: 2عدد
  2. پیاز :1 عدد
  3. سیرله شده :4 حبه
  4. گوجه‌فرنگی: ۵۰۰ گرم
  5. نخودفرنگی پخته شده:۵۰۰ گرم
  6. هویج :3عدد
  7. شیر نارگیل: ۴۰۰ میلی‌لیتر
  8. فلفل دلمه‌:2 عدد
  9. زرد چوبه : 1 قاشق چای خوری
  10. پودر زیره‌ سبز :2 قاشق چایخوری
  11. پودر کاری: 4 قاشق چایخوری
  12. پودر فلفل قرمز :1 قاشق چایخوری
  13. زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
  14. روغن مایع :1 قاشق غذاخوری
  15. نمک :1 قاشق چایخوری
  16. فلفل سیاه :4 قاشق چایخوری
خورش کاری سبزیجات

خورش کاری سبزیجات

طرز تهیه‌ خورش کاری تایلندی

  •  برای تهیه خورش کاری  سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و روی آن آب ریخته به اندازه‌ای که آب روی سیب‌‌زمینی‌ها را بگیرد،. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید کمی نمک به سیب زمینی اضافه کنید و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از پخت سیب زمینی را در آبکش بریزید.
  •  در قابلمه مناسبی پیاز نگینی خرد شده را ریخته و با یک قاشق غذاخوری روغن مایع روی حرارت گذاشته  تا پیازها طلایی شود. در همین زمان سیرها ی له شده را به همراه پیاز کمی تفت دهید.
  •  گوجه‌فرنگی  خرد شده را به همراه مقداری آب در مخلوط‌ کن بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره درآید.
  • زنجبیل تازه را هم ریز خرد کنید. یا از پودر زنجبیل استفاده کنید
  • هویج‌ها را حلقه‌ای نازک خرد کنید.
  • فلفل دلمه‌ای‌ها را هم نگینی خرد کنید.
  • پودر کاری، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، زنجبیل، نخودفرنگی پخته شده و گوجه‌فرنگی پوره شده را به پیاز و سیر  سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. شیر نارگیل را هم به مواد اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد
  • سپس حرارت را کم کنید. سیب‌زمینی‌های پخته شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید همه‌ مواد به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه بپزند. با توجه به این‌که هویج بافت سفتی دارد، می‌توانید مدت زمان پخت خورشت کاری را افزایش دهید .
  • در نهایت خورشت کاری را در ظرف سرو بریزید و با گشنیز یا ریحان خرد شده‌  تزیین کنید.

 

kofte tabrizi

طرز تهیه کوفته تبریزی شکم پر خوشمزه

ceak khorma

کیک خرما / طرز تهیه کیک خرمای مقوی با سس کارامل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا