قنبرپلوشیرازی

پنج‌شنبه 12 اسفند 1400 آشپزی
قنبرپلوشیرازی

قنبرپلوشیرازی

یکی از غذاهای سنتی شیراز که فقط در همین شهر مرسوم است. نام این غذا را از آشپزی که برای اولین بار آن را درست کرده بود گرفته اند! قنبرپلو یک غذای ترش و شیرین است که برای ایجاد این طعم از ترکیب رب انار و شیره انگور استفاده میکنند

 

قنبرپلوشیرازی

قنبرپلوشیرازی

مواد لازم برای تهیه قنبر پلوشیرازی

● برنج3 پیمانه
●گوشت چرخ شده  350 گرم
●پیاز درشت نگینی خرد شده 1 عدد
●مغز گردوخرد شده 100گرم
●آرد نخود چی2قاشق غذاخوری
کشمش50 گرم
●رب انار3 قاشق غذا خوری
●شیره ی انگور 1و 1/2 قاشق غذا خوری
●زردچوبه1 قاشق چای خوری
●نمک و فلفل به میزان لازم
●روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
●پیاز رنده شده 1 عدد

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی :

۱:  برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.

2: گوشت چرخی  را با کمی آرد نخود چی ، پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده ، نمک ،فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را  به اندازه یک فندق بردارید و به  شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

3:تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده رابه خوبی سرخ کنید ، سپس  گردو نگینی شده را داخل آن تفت دهید .کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهیدو در آخررب انار و شیره انگور را اضافه  کنید و کمی تفت دهید.

4:برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه ته دیگ مورد نظر را انداخته  و لابه لای برنج  کوفته ها و  ، پیاز ،   کشمش ،گردوی ، رب انار،و شیره انگور  تفت داده شده قرار دهید .مقداری زعفران دم شده  روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.این پلوی خوشمزه با سالاد شیرازی طعم بی نظیری دارد.

نوش جان

نکته :متوانید  برنج را ساده دم کنید و مواد آماده شده را هنگام سرو کنار آن قرار دهید .

آش کوفته ریزه

دستور پخت آش کوفته ریزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سس باباغانوش

طرز تهیه سس باباغانوش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا