غذای محلی محبوب ایران

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه سه نوع غذای محلی محبوب ایرانی را برایتان آورده ایم.

آبگوشت قورمه سبزی (همدان)

 

مواد لازم غذای محلی محبوب ایران:

 

  • سبزی قورمه: 250 گرم
  • گوشت آبگوشتی چرب: نیم کیلو
  • لوبیا چیتی یا قرمز: 1 پیمانه
  • لیمو عمانی (متوسط): 4 عدد
  • پیاز (سرخ شده): 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سیب زمینی (متوسط): 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • ماست: به میزان لازم

 

 غذاهای محبوب محلی ایران

طرز تهیه:

گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می کنیم. سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم نیم پز شود. لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون می آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می ریزیم. در پایان پس از پختن مواد دو عدد تخم مرغ را جداگانه می شکنیم و در غذا مخلوط می کنیم و داخل ظرف می ریزیم و هم می زنیم و حرارت را خاموش می کنیم. این آبگوشت را با ماست مصرف می کنیم.


کولی غورابیج (شمال ایران)

 

مواد لازم:

  • ماهی کولی: نیم کیلو
  • مغز گردو: 150 گرم
  • نعناع، چوچاق، حلواش و گشنیز: 250 گرم
  • (چوچاق و حلواش از سبزی های بومی هستند. اگر در دسترس شما نمی باشد از ریحان و مرزه استفاده کنید.)
  • شکر (در صورت چاشنی دار بودن): یک قاشق سوپ خوری
  • آب: 4 لیوان
  • آبغوره: یک قاشق سوپ خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

 

 غذاهای محبوب محلی ایران

طرز تهیه:

گردو را پس از آسیاب کردن با 4 لیوان آب می گذاریم بپزد و به روغن بیفتد. پوست ماهی کولی را می گیریم و کمی نمک و زردچوبه به آن می زنیم و در روغن سرخ می کنیم و به گردوی به روغن نشسته اضافه می کنیم. پس ماهی کولی سرخ شده، نمک، فلفل، زردچوبه، شکر و آبغوره را اضافه کرده روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم دو جوش بزند و به روغن بیفتد، سپس با نان یا کته میل می کنیم.


خورشت سیروشوید (ماسوله گیلان)

 

مواد لازم:

  • گوشت راسته بدون استخوان: نیم کیلو
  • سیر: 5 تا 6 حبه
  • باقلا تازه: 1 پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

 

 غذاهای محبوب محلی ایران

طرز تهیه:

گوشت را ریز یا به صورت قیمه ای خرد می کنیم، کمی تفت می دهیم و با مقداری آب و نمک و زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم. باقلا را از یک پوست بیرون آورده و به گوشت که هنوز کاملا پخته نشده است اضافه می کنیم. سیر را پوست گرفته خلال کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم تا غذا کاملا بپزد و جا بیفتد.

تخم مرغ ها را می شکنیم و با چنگال می زنیم و یا درسته داخل غذا می ریزیم و بهم می زنیم. کمی نمک و زردچوبه هم به خورشت اضافه می کنیم و بعد از جا افتادن با کته یا برنج صافی میل می کنیم.

 

چیزکیک بادام و عسل

طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل

شیرینی های سریع

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا