طرز تهیه پاستای تورتلینی

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی

 پاستای تورتلینی پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که هر کودک و بزرگی آن را دوست دارد. در صورتی که به پاستای تورتلینی پنیری دسترسی ندارید می‌توانید از هر پاستای دیگری استفاده کنید.

مواد لازم پاستای تورتلینی :

 

  • نیم کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و حبه حبه شده
  • دو قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی (ترکیب پودر رزماری، سیر، فلفل قرمز، جعفری خشک، آویشن، ریحان خشک)
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • ۹۰۰ گرم آب مرغ
  • نصف پیمانه خامه پرچرب
  • نیم کیلوگرم پاستای تورتلینی
  • یک پیمانه نخودفرنگی
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان
  • یک چهارم پیمانه برگ ریحان خرد شده
پاستای تورتلینی با مرغ و خامه

طرز تهیه:

1. مرغ‌ها را در ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل بخوابانید.

2. کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ذوب کنید.

3. مرغ‌ها را سه چهار دقیقه بدون هم زدن در کره بپزید تا یک طرفش قهوه‌ای شود. هم بزنید و دو دقیقه دیگر بپزید.

4. آب مرغ و خامه را اضافه کنید، حرارت دهید تا جوش بیاید.

5. تورتلینی را را به آن اضافه کنید و باز هم اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را روی متوسط به پایین تنظیم کنید. ۱۴ دقیقه بجوشانید، گاهی هم بزنید.

6. نخود فرنگی‌ها را اضافه کنید، ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که نخود‌ها بپزد بگذارید روی حرارت بماند.

7. سس این غذا رقیق خواهد بود. پنیر پامیزان را اضافه کنید. اجازه دهید سه دقیقه بماند. هم بزنید. ریحان را روی غذا بریزید و میل کنید.

پاستای تورتلینی

پاستای تورتلینی

 

طرز تهیه نان قیفی

باسبوسا

طرز تهیه کیک مصری “باسبوسا”

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا