طرز تهیه فرنی با آرد برنج

سه‌شنبه 6 اردیبهشت 1401 آشپزی

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

یک غذای کامل و لذیذ که می توانید به راحتی آن را تهیه کنید فرنی است این غذای کامل علاوه بر اینکه به عنوان یک وعده غذایی سرو میشود به عنوان یک دسر مفید هم مصرف دارد.راحت بودن طرزتهیه فرنی توانسته آن را به یکی از محبوب ترین غذاهای ماه رمضان بر سر سفره ی افطار در میان مردم کند که واقعا خوردن فرنی بعد از چند ساعت روزه داری حسابی لذت بخش و به یاد ماندنی خواهد بود.
در این بخش به شما طرز پخت این غذای لذیذ را آموزش میدهیم.

 

مواد لازم مقدار لازم

  • شیر 4 لیوان
  • آرد برنج 4 قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • آب نصف استکان
  • گلاب نصف استکان
  • هل ساییده شده نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده برای تزئین
  • دارچین برای تزئین
  • خلال پسته برای تزئین
  • طرز تهیه مرحله به مرحله درست کردن فرنی با آرد برنج

مرحله اول :

برای تهیه فرنی با آرد برنج ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر ترجیحا (تفلون)بریزید.

مرحله دوم :

در ادامه کار آرد برنج را به همراه آب ، شکر و هل را به شیر اضافه کنید و با کمک همزن به آرامی هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نشود.اگر می خواهید فرنی شما زعفرانی و یا شکلاتی شود هنگام اضافه کردن آرد برنج شیر کمی زعفران و یا پودر کاکائو به مواد تان اضافه کنید.

مرحله سوم :

پس از افزودن مواد آن ها را به خوبی هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم بزنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

 

محله چهارم :

فرنی را مرتب هم بزنید تا اندکی غلیظ شود. پس از غلیظ شدن گلاب را به مواد فرنی اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی بدست آید. پس از پخت فرنی را باید سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت‌تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

 

لازم به توجه است اگر فرنی شما ته گرفت سعی کنید دیگر از ته قابلمه مواد را هم نزنید و از 2 میلیمتر بالاتر قابلمه بقیه مواد را هم بزنید.

 

روش تزیین فرنی

فرنی جز غذاهایی است که در  سفره افطار بسیار دیده میشود ، اما اگر قصد دارید فرنی را برای یک مجلس و میهمانان سرو کنید لازم به این اصل است که آن را با شکلی زیبا که آن را خوشمزه تر کند تزئین نمایید.

برای تزئین این دسر خوشمزه از از زعفران دم کرده غلیظ می توانید استفاده کنیدبا نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده و خود را گرفته چند قطره از زعفران دم کرده در وسط یا اطراف فرنی بریزید و با خلال پسته و یا کمی دارچین تزئین کنید.و یا اینکه اگر به دنبال تزئین ساده تری می باشید با استفاده از چند عدد گل سرخ آن را تزیین نمایید.فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپزخانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.

 

نکات مهم در تهیه فرنی عالی و خوشمزه

 

  1. فرنی را بلافاصله بعد از آماده شدن در ظرف های مورد نظر بریزید و تزیین کنید.
  2. در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
  3. برای داشتن فرنی های متنوع می توانید از زعفران و پودر کاکائو استفاده کنید.
  4. برای تزیین فرنی میتوانید از دارچین ، گل سرخ ، خلال پسته ، بادام ، کنجد و یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
  5. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
  6. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
  7. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
  8. فرنی با آرد برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید
  9. آرد برنج در رنگ و عطر فرنی تاثیر فوق‌العاده ای دارد.
  10. به‌جای شکر و پودر قند میتوانید از عسل و یا شیرین کننده های طبیعی دیگر استفاده کنید.
ashkene thrany

اشکنه/ طرز تهیه اشکنه تهرانی

سالاد نخود و پیاز مراکشی

سالاد نخود و پیاز مراکشی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا