طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

دوشنبه 29 شهریور 1400 آشپزی

تنها با چهار مواد ساده، می توانید شیرینی های خوشمزه ای را درست کنید که حتی برای عید هم مناسب باشند.طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر نیاز به فر ندارد و به سادگی درست می شود.

مواد لازم:

 

  • هل ۲ عدد
  • کره ۱/۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • آرد نخودچی ۱ لیوان

طرز تهیه:

آرد نخودچی را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که رنگ آرد طلایی شده و عطر خوبی از آرد نخودچی بلند شود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.

شکر و دانه های هل را داخل میکسر بریزید و بزنید تا به شکل پودر شود سپس همراه با کره ذوب شده به آرد نخودچی اضافه نمایید و با دست مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآید.

با دست از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید (میتوانید روی شیرینی ها را کمی مرطوب کنید سپس مقداری خلال بادام یا پودر پسته روی شیرینی ها بپاشید)، شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید.

سایر نکات:

راز خوشمزه شدن این شیرینی بو دادن آرد نخودچی است یعنی باید به اندازه ای تفت دهید که بوی خوبی از آرد بلند شود؛ میتوانید به جای کره از روغن جامد هم استفاده کنید اما کره طعم بهتری به شیرینی میدهد.

ته چین گوشت گرمساری

ته چین گوشت گرمساری (سمنانی )+طرز تهیه

طرز تهیه بیسكویت بادام زمینی

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا