طرز تهیه سوپ میگو کوبایی

سه‌شنبه 11 آبان 1400 آشپزی
سوپ میگو

سوپ میگو، گرچه برای ما غذای آشنایی نیست اما در بسیاری از کشورها، به شیوه‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب، طرز تهیه سوپ میگو کوبایی را به شما آموزش می‌دهیم.

این سوپ، غذای کاملی است که می‌‎تواند بسیاری از نیازهای تغذیه‌ای شما در یک وعده غذایی را برطرف کند.

طرز تهیه سوپ میگو کوبایی

مواد مورد نیاز:

  • میگو (پاک شده): 200 گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی (خلالی خردشده): 1 عدد
  • هویج بزرگ (خلالی خردشده): 1 عدد
  • کدو سبز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • قارچ (اسلایس شده): 100 گرم
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • آب لیمو ترش: 2 ق س
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • قرص عصاره مرغ: 1 عدد
  • اورگانو: یک چهام ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ میگو :

1.    تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را درون آن ریخته و با مقداری کره تفت دهید.

2.    فلفل دلمه ای و هویج را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

3.    کدو سبز، قار و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

4.    زردچوبه، قرص عصاره مرغ، اورگانو، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید.

 

بعد مقداری آب را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و  سبزیجات کمی نرم شود.

5.    میگو را با مقداری کره به مدت 1 دقیقه تفت دهید و به سوپ بیفزایید. پس از 5 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

ماهی قزل آلا

طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری

کوفته گوشت و برنج

طرز تهیه کوفته گوشت و برنج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا