طرز تهیه سس چیمی چوری

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی
سس چیمی چوری

سس چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.

مواد لازم سس چیمی چوری:

  • سیر: 3 الی 4 حبه
  • برگ نعناع تازه (خرد شده): 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
  • شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • ارگانوی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
  • پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه
 سس چیمی چوری

سس چیمی چوری

طرز تهیه:

1. حبه های سیر را در هاون قرار دهید.

2. یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.

3. مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.

4. ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.

5. بقیه نمک را اضافه کنید.

6. پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.

7. روغن زیتون را اضافه کنید.

8. مواد را کاملا له کنید.

 

طرز تهیه ماهی ماکرل

ترشی لیته گوجه فرنگی

ترشی لیته گوجه فرنگی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا