نحوه درست کردن سالاد نیکویس

پنج‌شنبه 10 فروردین 1402 آشپزی

نحوه درست کردن سالاد نیکویس

سالادها یکی از مهیج ترین و خوشمزه ترین گزینه های غذایی هستند که می توان آن ها را به عنوان پیش غذا، همراه با غذای اصلی یا به عنوان غذای اصلی سرو کرد. سالاد ماکارونی، اندونزی، فصل، کلم، الویه و هزاران سالاد دیگر در سراسر جهان خورده می شوند و هرکدام طرفداران خاص خودشان را دارند. کلمه سالاد در زبان فرانسوی از کلمه ای لاتین با عنوان «سالاتا» (Salata) به معنی شور، نمکی و نمک اندود شده ریشه می گیرد.

نحوه درست کردن سالاد نیکویس

نحوه درست کردن سالاد نیکویس

انواع سالاد و خاصیت آنها

سالاد، غذایی سالم و کم کالری است که با انواع سبزیجات، غلات، حبوبات و میوه ها درست می شود. سالاد با دارا بودن مقادیر فیبر بالا، اسید فولیک، انواع ویتامین ها و مواد معدنی، نقش مهمی در سلامت بدن، بهبود عملکرد سیستم گوارش، حفظ سلامت قلب و عروق و پیشگیری از افسردگی و اختلالات حافظه دارد و به همین دلیل، متخصصان تغذیه، توصیه می کنند که حداقل یک بار در روز، سالاد بخورید تا از فواید بی شمار آن بهره مند شوید.

با افزودن منابع پروتئینی مانند گوشت، مرغ، حبوبات و همچنین لبنیات می توان ارزش غذایی سالاد را بالا برد و آن را تبدیل به یک غذای کامل و سیرکننده کرد. به این ترتیب، شما حتی می توانید سالاد را جایگزین یک وعده غذایی، به خصوص شام کنید. برای مزه دار کردن سالاد از انواع چاشنی ها و سس های مختلف استفاده می شود و می توان سالاد را به هر دو صورت گرم و سرد، سرو کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با سالاد نیکویس آشنا کنیم تا بتوانید تغذیه سالم تری داشته باشید.

انواع سالاد و خاصیت آنها 

انواع سالاد و خاصیت آنها 

مواد مورد نیاز سالاد نیکویس

  • سینه مرغ (پخته و خردشده): 200 گرم
  • سیر (خردشده): 1 حبه
  • کاهو (درشت خردشده): 100 گرم
  • تخم مرغ (آب پز): 4 عدد
  • سیب زمینی کوچک (پخته و درشت خردشده): 6 عدد
  • لوبیا سبز (پخته شده): 200 گرم
  • گوجه گیلاسی: 100 گرم
  • زیتون بدون هسته: 150 گرم
  • ریحانه تازه (خردشده): 1 ق س
  • جعفری تازه (خردشده): 1 ق س
  • پیازچه تازه (خردشده): 1 ق س
  • سرکه بالزامیک: 3 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خردل: 2 ق چ
  • روغن زیتون: 9 ق س
روش تهیه سالاد نیکویس

روش تهیه سالاد نیکویس

روش تهیه سالاد نیکویس

  1. یک بشقاب بزرگ انتخاب کرده و در یک قسمت آن کاهو بچینید. سپس به ترتیب تخم مرغ (از قبل پخته و هر کدام را به 4 قسمت عمودی تقسیم شده)، سیب زمینی، لوبیا سبز (از قبل سر و ته آن را جدا کرده و با مقداری آب پخته شده)، گوجه گیلاسی، زیتون و مرغ را به دلخواه روی کاهو بچینید.
  2.  جعفری، ریحان و پیازچه را روی مواد بریزید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
  3. برای تهیه سس: سیر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل، خردل و روغن زیتون را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
  4. سس آماده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.
  5. در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.

 

دست‌پیچ شاه‌میگو

دست‌پیچ شاه‌میگو تند با خمیر فیلو

زعفران

طرز تهیه شربت زعفران برای چهار نفر

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا