دستور تهیه دسر پاناکوتای انار خوشمزه

دوشنبه 7 آبان 1397 آشپزی
طرز تهیه دسر پاناکوتای انار

دسر پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست. با طرز تهیه پاناکوتای انار که ترکیبی از ژله انار و پاناکوتای وانیلی است، آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار:

خامه صبحانه200 گرم
شیرنصف لیوان
ژله انار1 بسته
دانه انار1 لیوان
پودر ژلاتین1 ق غذاخوری
آب جوش1 لیوان
شکر یا عسل1 ق غذاخوری
وانیل1 ق چای‌خوری

طرز تهیه پاناکوتای انار:

  1. برای تهیه پاناکوتای انار ابتدا طبق روال همیشگی درست‌کردن انواع ژله، پودر ژله انار را با با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا دانه‌های ژله به خوبی حل بشوند.
  2. حالا لیوان یا جام‌های طرو دسر پاناکوتا را تا نیمه پر از دانه انار کنید.
  3. وقتی ژله انار کمی خنک شد، به آرامی از آن روی دانه‌های انار بریزید.
  4. لیوان‌ها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله انار ببندید.
  5. در این فاصله، سراغ درست‌کردن پاناکوتای وانیلی بروید.
  6.  ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد بپاشید اما هم نزنید و اجازه دهید خود پودر ژلاتین حل بشود.
  7. خامه را داخل یک ظرف مناسب مثل پیرکس که هم تحمل سرما داشته باشد و هم گرما بریزید.
  8. داخل ظرف دیگری، مقداری آب جوش بریزید و از همان اول در انتخاب ظرف پیرکس، ظرف حاوی آب‌جوش و ارتفاع آب‌جوش دقت داشته باشید زیرا خامه موجود در ظرف رویی به‌هیچ‌وجه نباید با آب‌جوش تماس داشته باشد.
  9. ظرف حاوی خامه را روی ظرف آب‌جوش قرار دهید و خامه را هم بزنید تا یک‌دست شود.
  10. شکر را با خامه ترکیب کرده و مرتب هم بزنید و دقت کنید که خامه به هیچ وجه به جوش نیاید. پس قبل از به‌جوش‌آمدن خامه، آن را از روی حرارت بردارید.
  11. حالا خامه پخته‌شده را با پودر ژلاتین پف‌کرده مخلوط کنید.
  12. به مخلوط بالا وانیل را نیز اضافه کنید و همه مواد را از صافی عبور دهید تا تکه ژلاتین حل‌نشده وارد قالب نشود.
  13. ظرف پاناکوتا را روی یخ قرار دهید و  مواد را هم بزنید تا خنک شوند. اگر پاناکوتای گرم را روی ژله انار بریزید، ژله آب شده و زحمات شما به باد می‌رود!
  14. بعد از حدود 2 ساعت که ژله انار کاملا بست و سفت شد، لیوان‌های ژله را از یخچال خارج کرده و با قاشق به آرامی از پاناکوتای وانیلی خنک‌شده بریزید.
  15. پاناکوتا باید درست تا لبه لیوان‌ها برسد و اگر لبه لیوان‌ها یا دیواره آن‌ها کثیف شده، با دستمال پاک کنید و لیوان‌ها را دوباره به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا ببندد.
دستور پخت خورشت به با آلو و رب انار

طرز پخت خورشت به با آلو و رب انار

دستور پخت سه نوع ته چین خوشمزه

دستور پخت ته چین خوشمزه به ۳ روش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا