طرز تهیه چیز کیک انار خوشمزه و ساده برای شب یلدا😋😋

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
chiz keak anar

چیز کیک جزء دسرهای خوشمزه است و با طعم های مختلف تهیه می شود و بسیار پر طرفدار است و تهیه آن در منزل کار سختی نیست این دسر برای شب یلدا بسیار مناسب است . چیز کیک انار را تهیه کنید وبا خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز چیز کیک انار با ما همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار

  • کره: ۱۲۵ گرم
  • بیسکویت پتی بور ساده: ۲ عدد
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۴ قاشق غذا خوری
  • وانیل :۱/۲ قاشق چای خوری
  • پنیر ماسکارپونه: ۴۰۰ گرم
  • خامه صبحانه:۲ عدد
  • پودر قند: ۳/۴ پیمانه
  • پودر ژله انار: ۱ بسته
  • انار دون شده به مقدار لازم
چیز کیک انار

چیز کیک انار

  1.  برای تهیه چیز کیک انار ابتدا مواد را 1 ساعت قبل  بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  2. حال  کره نرم شده را به صورت بن ماری ذوب کنید ( کره را در کاسه ای قرار دهید و آن را روی بخار کتری بگذارید  تا ذوب شود)
  3. سپس بیسکویت پتی پور را با آسیاب برقی یا گوشت کوب خوب له کنید تا کاملا پودر شود.
  4.  پودر بیسکوییت را داخل کاسه مناسب بریزید و  با کره خوب مخلوط کنید و کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۵ سانت ریخته و خوب صاف و با فشار دست یا گوشت کوب پرس کنید.
  5.  قالب را بمدت نیم ساعت (30 دقیقه)  در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  6. بهتر است از  قالب کمربندی  استفاده کنید اگر در دسترس نبود  داخل قالب مورد نظرتان  2 تا کیسه فریرز یا سلفون بکشید و  دقت کنید تا کیسه فریرز را از اطراف قالب بیرون باشد تا برای بیرون آوردن چیز کیک از آن استفاده کنید
  7. در این مرحله  شیر را درون ظرفی بریزید و ژلاتین را روی شیر بپاشید تا اسفنجی شکل شود  سپس به روش  بن ماری  ژلاتین را در شیر حل کنید و وقتی ژلاتین حل شده  وانیل را اضافه کنیدو کنار بگذارید.
  8. پودر قند الک شده را داخل کاسه بریزید و پنیر ماسکارپونه و خامه به پودر قند اضافه کنید و با دور کند همزن بزنیدتا فرم بگیرد سپس مخلوط شیر و ژلاتین  را اضافه کنیدو ۱ دقیقه دیگر هم می زنیم سپس  قالب کمربندی را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر و خامه و ژلاتین را روی آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید  تا ببندد.
  9.  در این مرحله ژل انار را آماده کنید . ۱ بسته ژله انار را  در ظرف مناسب برزید و  ۱.۵ لیوان آبجوش  به آن اضافه کنید و هم بزنید  تا شفاف شود اگر ژله خوب حل نشد چند دقیقه ظرف را روی بخار آب قرار دهید.وقتی ژله انار  کمی خنک شد  آن را در یخچال قرار دهید تا  حالت سفیده تخم مرغ پیدا کند ولی نبندد.
  10. قالب را از یخچال خارج کرده و ۲/۳ ژله را روی کرم پنیری ریخته و  دوباره قالب را در  یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود. سپس روی ژله نیم بند شده انار دون شده بریزید و مابقی ژله روی آن ریخته و باز داخل یخچال بمدت ۷ الی ۸ ساعت قرار داده تا چیز کیک ببندد.

نکاتی مهم در تهیه چیز کیک انار

  1. برای خارج کردن چیز کیک از قالب کمربندی ابتدا با چاقو نوک تیز دور تا دور چیز کیک را آزاد کنید و بعد کمربند قالب را باز کنید.
  2. 15 قبل از سرو چیز کیک آن را از یخچال خارج کرده تا قسنت بیسکویتی چیز کیک نرم و تمیز برش بخورد.
  3. اگر قالب شما گنجایش داشت می توانید از یک بسته دیگر پودر ژله انار استفاده کنید.
  4. موادی که هر مرحله اضافه می کنید  بایدکاملا سرد باشد تا به لایه دیگر نفوذ نکند.
  5. می توانید از بیسکوییت  پتی بورساده یا شکلاتی استفاده کنید.
موساکای یونانی

موساکای یونانی

friter kado sabz

کدو سبز/ طرز تهیه فریتر کدوسبز خوشمزه و رژیمی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا