طرز تهیه ترشی قارچ

سه‌شنبه 27 مهر 1400 آشپزی

ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است. این بار با قارچ یک ترشی خوش طعم و عالی درست کنید.با ما با طرز تهیه ترشی قارچ همراه باشید .

مواد لازم:

  • قارچ تازه : یک کیلو گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • شکر : یک قاشق مربا خوری
  • سیر خرد شده : ۳ حبه
  • برگ بو : ۲تا ۳ عدد
  • شوید تازه خرد شده : ۲ قاشق غذا خوری
  • آب : ۱۸ پیمانه
  • روغن گیاهی : نصف پیمانه
  • سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.

سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید

۱۶ پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.

با ۳ قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.

قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید ۳ دقیقه در آن بجوشد.بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه دو نوع شیرینی با کره بادام زمینی

طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا