طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون

چهارشنبه 24 شهریور 1400 آشپزی

ین ساندویچ را می توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  •     ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
  •     یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
  •     ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
  •     ۱٫۵ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

تاپینگ:

  •     نان همبرگر کنجدی
  •     کاهوی خرد شده
  •     گوجه فرنگی ورقه ای
  •     پنیر ورقه ای
  •     آووکادو (اختیاری)

مایونز فلفلی:

  •     نصف پیمانه سس مایونز
  •     ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده
  •     نصف یک عدد لیموترش

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.

سطح آن ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند. ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.

برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو، گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.

طرز تهیه مربع باللوز

طرز تهیه پنکیک رد ولوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا